• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

25.10.2018

21:08

ANA SEVIĆ SE OGLASILA: U ime Darkovog i mog deteta, MOLITE SE ZA NJEGA!

Estrada

ANA SEVIĆ SE OGLASILA: U ime Darkovog i mog deteta, MOLITE SE ZA NJEGA!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić doživeo je u utorak ujutro tešku saobraćajnu nesreću posle koje se doktori u KBC Zemun neprekidno bore za njegov život

Lazićeva bivša supruga Ana Sević oglasila se još jednom sa ljutitom porukom za sve one koji šire pogrešne i neproverene informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

- U ime Darkovog i mog maloletnog deteta, Darkovih roditelja i moje malenkosti, zamoliću medije da prestanu da prenose informacije iz "proverenih izvora, navodnih menadžera", koje narušavaju pre svega Darkovu privatnost i bilo kakvu moralnu etiku. Niko sem direktora KBC Zemun nema pravo, niti ovlašćenje da daje bilo kakve informacije o Darkovom stanju, niti je upućen u isto - napisala je Ana.

Foto: printscreen instagrasm/Ana Sevićofficial

Ona je takođe istakla da će svi koji budu unosili nemir i širili paniku u porodici svojim objavama biti tuženi zbog širenja laži.

- Hvala medijim koji će prave informacije isključivo dobijati od direktora zdravstvene ustanove kada za tim bude bilo potrebe. Molite se za Darka, to je sada jedino bitno - bila je jasna Sevićeva.

KONAČNA ODLUKA JE DONETA! Načelnik KBC o stanju Darka Lazića - porodica i lekari jednoglasni!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Sta vredi moliti se za njege kad on sam ne mari za sebe. Prvo je on trebao da misli na sebe a onda na druge koje je mogao poubijati sedajuci pijan za volan. Bar malo da je mislio na sebe on bi se bar vezao. Nekima nije moguce pomoci jer sami ne zele da budu pomognuti.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17