• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

10.03.2019

10:09

KARLEUŠA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU! Jelena odbija hranu i pomoć psihijatra, a kosu je odsekla u očaju

Estrada

KARLEUŠA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU! Jelena odbija hranu i pomoć psihijatra, a kosu je odsekla u očaju

Podeli vest

Jelena Karleuša je u teškom psihičkom stanju od kada joj je majka Divna umrla. Njeni prijatelji se ne odvajaju od nje i na sve načine se trude da joj pomognu, ali ona odbija svaku vrstu pomoći

Jelena ne želi pomoć psihijatra, iako smo pokušali na sve načine da je ubedimo da ode. Ne želi ni sa kim da razgovara i odbija da jede, da pije... Uzima samo lekove za smirenje kada je tuga slomi i suze presuše - kaže  izvor blizak pevačici.

Kako smo još saznali, kada je Jelena došla iz Austrije i saznala da joj je majka umrla, nije mogla da se nosi sa bolom koji je osećala, pa je samoj sebi odsekla kosu.

- U tom momentu imala je svoju kosu, ali i nadogradnju. Od neizmerne boli koju je osećala, utroba joj se kidala, pa je počela da čupa kosu s glave. Na kraju je uzela makaze i odsekla je skroz. Posle je došla Jelenina frizerka kako bi popravila i koliko toliko joj oblikovala frizuru - ispričao je izvor.

Najveći problem je, kako kažu pevačicini prijatelji, to što ne mogu da dopru do nje.

(FOTO) MAMA, NE UMEM DA ŽIVIM BEZ TEBE! JK se na groblju raspada od tuge za majkom Divnom!

Kako smo saznali, Jelenine ćerke Atina i Nika navodno su i dalje u Zrenjaninu kod tetke i bake, Duškove majke. Pevačica trenutno nije u stanju da se o njima stara, a ne želi da je vide u ovakvom stanju. Jelenina tetka Danijela, a Divnina rođena sestra, takođe nije u stanju da o njima brine, bar dok se sve ne slegne.

- Jelena je zaćutala. Samo gleda u jednu tačku, plače, doziva majku i to je sve. Nas, njene prijatelje, ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke... Teško nam je da je gledamo u tom stanju jer to nije ona naša Jelena koja je bila jaka za sve nas. Do poslednjeg dana bila je jaka i za majku. Nije dozvoljavala da iko zna da je Divna bolesna. Kada bi je neko pitao:"Kako je Divna?", uvek je odgovarala sa optimizmom: "Odlično". I zaista je verovala da ide nabolje. I kada bi Divni pozlilo, ona bi joj pritekla u pomoć. Sve što je bilo potrebno da se uradi - uradila bi, a onda bi se doterala, napravila frizuru i išla među ljude. Bilo da je to snimanje "Grand emisija", ili njena gostovanja... Niko na njoj nikada nije mogao da vidi da ima neki problem. I tako je bilo čitavog života. Jelena je oduvek bila lavica - priča blizak pevačicin prijatelj.

On kaže da je ovakvu nikada nije video i plaši se da bi ova tuga mogla potpuno da ju je slomi i uzme pod svoje.

- Jelena je uvek podizala ljude oko sebe i rešavala tuđe probleme, borila se za ljudska i manjinska prava, branila slabije... Sada je ona ta kojoj je pomoć neophodna, a ne želi je. Potpuno se predala bolu i ne znamo kako će se to završiti na kraju. Da je bar Duško tu, pored nje, bilo bi lakše. Ovako, on je u Kini, Divna pod zemljom, a Jelena gubi tlo pod nogama - završava izvor.

JELENA KARLEUŠA MENJA IME ZBOG MAJKE! Na ovaj način je odlučila da ODA POČAST DIVNI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 5 godina

A da prestanete pisati vis o ovoj ludaci! Nije ona jedina koja je izgubila majku!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija