• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

09.03.2019

22:19

JELENA KARLEUŠA MENJA IME ZBOG MAJKE! Na ovaj način je odlučila da ODA POČAST DIVNI!

Estrada

JELENA KARLEUŠA MENJA IME ZBOG MAJKE! Na ovaj način je odlučila da ODA POČAST DIVNI!

Podeli vest

Pevačica namerava da za javnost i dalje ostane JK, ali će u ličnim dokumentima svom imenu dodati i majčino

Poznata pevačica Jelena Karleuša rešila je da svom imenu doda još jedno - Divna, u znak zahvalnosti i sećanja na nedavno preminulu majku.

Pop pevačica i dalje je očajna i odbija da njene mame, s kojom je bila veoma bliska, više nema. I pored toga što se njeno zdravstveno stanje sada popravilo, pa je počela da spava i jede, ona i dalje stalno priča o Divni i vrlo često se rasplače. Izvor blizak Karleuši otkrio je da je na neobičan način odlučila da se oduži pokojnoj majci za sve što je učinila za nju.

Podrška porodice

- Jeleni mnogo znači podrška prijatelja i članova šire porodice koji su stalno uz nju. Uspela je malo da se oporavi od ogromnog šoka i bola, ali je i dalje stalno tužna i depresivna. Kada govori o Divni, odmah se rasplače i seti se se svega što se dešavalo prethodnih dana. Meni je rekla da, kad prođe još neko vreme, planira da svom imenu doda i ime pokojne Divne, jer će joj to mnogo značiti. Smatra da bi na taj način nekako stalno bila povezana sa majkom, a ujedno bi joj se tako i zahvalila za svu podršku i ono što je činila za nju dok je bila živa - kaže sagovornik.

(FOTO) MAMA, NE UMEM DA ŽIVIM BEZ TEBE! JK se na groblju raspada od tuge za majkom Divnom!

 

Pevačica je svesna da njen život i sve što se dešava oko nje zanima javnost, ali ipak nema nameru da govori o ovim bolnim trenucima kada se bude vratila na scenu.

Neće biti ista osoba

- Odluku da svom imenu doda Divnino Jelena je donela iz ličnih razloga i to će pisati samo u njenim dokumentima. U javnosti ona će i dalje biti Jelena Karleuša kao i do sada. Mislim da će tu formalnost završiti za mesec ili dva. Ali sigurno je da o tome neće govoriti, kao što verujem da neće pričati neko vreme ni o Divni, jer je sve to previše bolno za nju. Njih dve su bile mnogo vezane jedna za drugu punih 40 godina i ovo kroz šta Jelena trenutno prolazi sasvim je razumljivo. Poznajući njen borbeni duh, siguran sam da će se za nekoliko meseci vratiti svom poslu, ali više nikada neće biti ista osoba. Divna joj je bila veliki oslonac i podrška i ta praznina će se uvek videti i primećivati kod Jelene - zaključio je izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mili

pre 5 godina

Ako izosatvi u imenu Divna slovo "n", pun pogodak.

Ljubo

pre 5 godina

Daj Informerovci vi ste se stvarno u djubre pretvorili ,vi ste gori postali od ,sarajevskog avaza " ,sta vam jde ,dosta vise o ovim kuravama ,uozbiljite se ,,nemoj da se gospodin Dragan zgadi pravoslavcima i ...stvarno idete nizbrdo ...aman zaman , uozbiljite se ,...

Joooooj zlooooo

pre 5 godina

Ne znam da li ovi po novinama nemaju šta da pišu pa lažu i izmišljaju oko tuđe tuge???!! U tom slučaju lešinari pustite ljude da tuguju!!!! Ako to nije slučaj onda je ovo naj odvratnija kampanja pr tima da se opet od Mesaline postane Madona!!! I razvlači se jedna dobra, mrtva žena!!! Svi koji smo izgubili voljene majke i očeve znamo kako je to razarajuće! Ubija! Jeleni i svima u porodici iskreno saučešće! Ako nije pod 2.

Boro

pre 5 godina

Zasto nebi,dodaj i bakino ime pa orginal da budes meksikanka oni imaju imena pet-sest kolena unazad.

SENOVIC

pre 5 godina

Вала , могла је и још једно.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija