• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

10.03.2019

22:54

PUKLO PRIJATELJSTVO! Teodora Džehverović i Kija Kockar se VIŠE NE DRUŽE! JEDAN POZIV BIO PRESUDAN - RAZRUŠIO SVE!

Estrada

PUKLO PRIJATELJSTVO! Teodora Džehverović i Kija Kockar se VIŠE NE DRUŽE! JEDAN POZIV BIO PRESUDAN - RAZRUŠIO SVE!

Podeli vest

Teodora Džehverović i Kristina Kija Kockar više se ne druže. Bivše učesnice "Zadruge" stavile su tačku na prijateljstvo, i to bez konkretnog razloga

Pevačice se nisu svađale, čak su ostale u kontaktu, ali se ne viđaju niti posećuju, iako ranije nisu mogle dan da provedu jedna bez druge.

- Po završetku prve sezone "Zadruge" one se nisu razdvajale. Toliko su bile bliske da su zajednički prijatelji bili ubeđeni da će na kraju kupiti zajednički stan kako bi stalno bile zajedno. Međutim, pošto im je posle rijalitija popularnost porasla, obe su bile zauzete poslom. Kija je tada počela da peva sa Ministarkama, dok je Teodora sama nastupala četiri puta nedeljno. Viđanja su im se proredila, kontakt oslabio, a prijatelji i poznanici počeli sa zakuvavanjem kojekakvih priča da im rasture prijateljstvo. Počeli su da ih porede u svakom smislu i izazivaju rivalitet. Možda su i uspeli u tome pošto obe drugačije reaguju kada se spomenu u odnosu na ranije - otkriva izvor.

Foto: printscreen

S druge strane, Džehverovićeva je ipak želela da njena bivša prijateljica prisustvuje promociji njenog albuma "Borbena", koju je nedavno održala u jednom prestoničkom klubu, pa joj je poslala pozivnicu. Ali, Kija se nije pojavila.

Bez obzira na to što se nisu dugo čule i videle pre toga, Teodora je pozvala Kristinu, koja se iznenadila pozivom i obećala je da će doći. Nekoliko sati pred promociju Kija je javila pevačici da ipak ne može da stigne jer je preumorna i molila je da joj ne zameri na tome.

Džehverovićeva joj je odgovorila da se ne ljuti, da je sve ok i da će se videti nekom drugom prilikom. Iako ona nije želela da ostavi utisak povređene prijateljice i odreagovala je šmekerski, u sebi joj nije bilo baš svejedno. 

- Ja ne verujem u te priče i ako Kija kaže da je bila umorna da bi došla, onda je to tako. Nema razloga da se pravi pompa oko toga, svako ima pravo da radi šta hoće i da ide gde želi - rekla je Teodora.

KARLEUŠA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU! Jelena odbija hranu i pomoć psihijatra, a kosu je odsekla u očaju

 

NISAM NARKOMANKA, SISAJTE KU*AC! Nataša Bekvalac žestoko odgovorila pratiocima na Instagramu!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
makaki

pre 5 godina

najbliže prijateljstvu su bile u zadrugi kada je Teodora sasula Kuiji svoje mišljenje iskreno u lice - posle su u "salto tehniki" (po naređenju?) postale "drugarice", a Tea je "šmekerski" oprostila vređanje brata pedofilom. Ne zna se koja od ovo dvoje je veca folirantka - iste su - samo Teu pravdam jer bolje peva.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija