• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2021

14:05

PAMELA, TI LI SI? Popularna glumica je uspela da PREVARI ceo SVET - neverovatna TRANSOFMRACIJA - znate li KO JE OVA PLAVUŠA?! /FOTO/

Kultura

PAMELA, TI LI SI? Popularna glumica je uspela da PREVARI ceo SVET - neverovatna TRANSOFMRACIJA - znate li KO JE OVA PLAVUŠA?! /FOTO/

Podeli vest

Glumci Lili Džejms i Sebastijan Sten, za novu seriju 'Pam and Tommy', transformirali su se u slavni par iz 90-ih, Pamelu Anderson i Tomi Lija, a šminkeri su odradili tako dobar posao da bi malo ko posumnjao da to nije slavna Pamela

Hulu je objavio prve slike Lili Džejms i Sebastijana Stena, prerušenih u bivši par koji je 90-ih punio novinske stupce brojnim aferama i ljubavnim zavrzlamama.

Na prvi pogled malo tko bi posumnjao da na fotografiji nije riječ o slavnoj plavuši koja se proslavila ulogom spasioca u 'seriji Čuvari plaže' i nevaljalom rokeru, bubnjaru grupe 'Motley Crew'.

 

 

'Moje kolege, Sebastijan i Lili, mnogo su više kul od mene. #PamandTommy', tvitao je Set Rogen, koji u seriji glumi Randa Gautiera, čovjeka koji je ukrao i prodao njihov famozni film iz kućne radinosti.

Rogen je takođe izvršni producent zajedno s kreativnim partnerom Ijanom Goldbergom.

NEVEROVATNU FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE NA OVOM LINKU

Britanska glumica Lili Džejms je na svom Instagramu podelila nove slike iz serije uz citat Pamele Anderson: 'Sjajno je biti plavuša. Vrlo je lako iznenaditi ljude kad imaju niska očekivanja'.

Sebastijan Sten takođerse oglasio na društvenim mrežama kako bi odao počast Tomi Liju, podelivši fotografiju sebe u kostimu uz citat rokera: 'Ne prestajemo se igrati jer starimo, starimo jer prestajemo da se igramo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17