• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

27.06.2024

16:55

Kijanu Rivs stigao u Srbiju: Kragujevčani glumcu spremili pečenje, pitu i sarmice, a ovo je njegova lista zahteva

Shutterstock, Profimedia

Showbiz

Kijanu Rivs stigao u Srbiju: Kragujevčani glumcu spremili pečenje, pitu i sarmice, a ovo je njegova lista zahteva

Podeli vest

Čuveni holivudski zavodnik stigao je u Kragujevac povodom muzičkog festivala.

Kijanu Rivs stigao je u Kragujevac kao gitarista benda Dogstar", a sve povodom "Arsenal fest".

Čuveni holivudski glumac imao je i posebnu rajder-listu koja je, za razliku od njegovih kolega, u najmanju ruku skromna.

- Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čist led, čist toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendova, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajeno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri... - istakla je Maja Cvetković, organizatorka festa, za emisiju "Eksploziv" i dodala:

Foto: profimedia

 

Jednu veću stavku čini sekjuriti. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca.

Sa druge strane, Kragujevčani su se i te kako spremili za svetsku glumačku zvezdu. U jednom restoranu su otkrili i šta će Rivsu ponuditi za obrok ukoliko se bude odlučio da dođe kod njih u goste na tradicionalnu srpsku gozbu.

Foto: profimedia

 

- Pre svega, naglasak će biti na šumadijskoj hrani. Ovde ne može ništa da prođe bez dobrog predjela, domaćeg hleba, sarmica... Šteta što ne dolazi na zimu, da ga dočekamo s pihtijama, kolenicama, vrućom rakijom, koja je naš šumadijski čaj. I naravno, bez praseta ovde ne može ništa da prođe. Pripremićemo mu obavezno i pitu, od toga mora da se počne. Prebranac, jagnjeća sarmica, sve ćemo to lepo da pripremimo - istakla je vlasnica jednog poznatog restorana u Šumadiji.

Foto: profimedia

 

Koliko je zainteresovanost za Rivsov dolazak u Srbiju, govori i činjenica da je sveštenstvo Hrama Svetog Save izrazilo želju da glumac poseti naš najveći pravoslavni hram. Njemu su iz organizacije preneli ovu zanimljivu želju, ali još nije poznato da li će Kijanu imati vremena da ovu posetu sprovede u delo.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija