• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

05.05.2020

09:22

NEŠTO ČUDNO JE RASLO U NJOJ! Stomak joj je postajao sve veći, a test i ultrazvuk su pokazali da NIJE TRUDNA, onda je usledio ŠOK!

Zanimljivosti

NEŠTO ČUDNO JE RASLO U NJOJ! Stomak joj je postajao sve veći, a test i ultrazvuk su pokazali da NIJE TRUDNA, onda je usledio ŠOK!

Podeli vest

Neverovatna priča!

Kejti Smit je prosečna devojka od 20 i nešto godina. Ukoliko ćete ovu situaciju uopšte smatrati prosečnom. Kada je imala 24 godine, nešto neobično je počelo da raste unutar nje, ali to nije ono najgore – doktori nisu mogli da shvate o čemu se radi. Ili nisu hteli. Makar neko vreme.

ANDREA IMA NAJVEĆE USNE NA SVETU! Uvećavala ih je čak 20 PUTA, ali ne planira na tome da se ZAUSTAVI! Da li se vama dopadaju? (FOTO)

Kejtin stomak je toliko porastao, da se činilo da je trudna. Međutim, nije bila. Svi testovi koje je uradila su pokazali negativan rezultat, a doktori nisu delovali ni najmanje zabrinuti za njeno stanje.

Foto: Pixabay

Kejti je iz Svansa u Velsu, a još 2014. je počela toliko da se goji, da je posle nekoliko godina, izgledala kao neko ko je u devetom mesecu trudnoće. Vodila je zdrav život i brinula o svom telu, zato je ovo progresivno gojenje i postalo jezivo. Misterija je, na žalost, ostala nerešena. Uradila je sve što je mogla, ali je stomak neprestano rastao.

ODMAH ZOVI POLICIJU! Snimao se dok PLEŠE, a onda se iza njega pojavilo NEŠTO JEZIVO! Snimak ima 10 MILIONA PREGLEDA, shvatićete ZAŠTO (VIDEO)

Stomak je postao tvrd na dodir, ali se ona svejedno nadala da će problem nestati. Ipak, ne ide uvek sve onako kako mi to zamislimo. S obzirom na sve okolnosti, jedino logično objašnjenje je bilo da je trudna, za šta je postojala ogromna mogućnost, bez obzira na to što se njoj i njenom dugogodišnjem dečku, ta opcija baš i nije dopala.

Foto: Pixabay

Test za trudnoću je bio negativan. Bili su u šoku i mislili su da rezultati testa nisu kako treba, te je Kejti ponovila test. I on je bio negativan. Skupila je hrabrost i otišla kod lekara, ali ni tamo nije dobila odgovor koji je očekivala. Svi lekari su joj rekli da je “jednostavno debela”.

DOBRO POGLEDAJTE! Ono što PRVO VIDITE NA OVOJ FOTOGRAFIJI otkriće vaše VRLINE I MANE!

Kasnije je ustanovljeno da ima ogromnu cistu na jajnicima i da je to razlog njene “debljine”.

Foto: Pixabay

Cista uopšte nije bila obična. Bila je debela 24 santimetra i “zakačena” za Kejtin stomak, pa je potpuno logično da je i on, kako je cista rasla, postajao sve veći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Jaki lekari i njihov ultra zvuk, kada nisu mogli odmah da ustanove o čemu je reč. Kažem ja, ovakve i slične čudne stvari se dešavaju samo i jedino, u Americi i Britaniji i nigde više u svetu ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17