• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2016

21:10

TAJNA LOKACIJA SVADBE! Ana i Švajni poslali misteriozne pozivnice gostima!

Showbiz

TAJNA LOKACIJA SVADBE! Ana i Švajni poslali misteriozne pozivnice gostima!

Podeli vest

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger odredili su novi datum svog venčanja. Nakon otkazivanja svadbe koja je trebalo da bude 5. juna u Veneciji mladenci su pomerili proslavu za 12. jul

Oni su odlučili da se venčaju posle Evropskog prvenstva u fudbalu, koje traje do 10. jula, i Vimbldona, koji će za žene biti završen dan ranije.

Kako piše nemački "Bild", srpska teniserka i nemački fudbaler poslali su zvanicama novu pozivnicu, u kojoj je objašnjen plan venčanja:

Svatovi će se okupiti dan pre venčanja na aerodromu u Minhenu, odakle će privatnim letom biti odvezeni na konačno odredište

- U pozivnicama piše da gosti moraju da budu slobodni tri dana, od 11. do 13. jula. Ceremonija venčanja biće održana 12. jula. Svatovi će se okupiti dan ranije na aerodromu u Minhenu, odakle će privatnim letom biti odvezeni na tajnu lokaciju - navodi "Bild".

Pukla pola miliona

Ana je nedavno otkazala venčanje u Veneciji, zbog čega su ona i Švajni u minusu čak pola miliona evra. Oni su planirali da se venčanju u italijanskom hotelu "Aman", ali su u poslednjem trenutku promenili plan, što ih je skupo koštalo.

Nemci se nadaju da će njihova reprezentacija igrati u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj, pa se pitaju kako će kapiten njihovog tima stići na sopstveno venčanje. Oni su kontaktirali i Švajnijevog najboljeg prijatelja i kolegu iz reprezentacije Lukasa Podolskog, ali on nije želeo da priča o tajnom venčanju:

- Ne znam nikakve detalje. Ako me pozovu na svadbu, naravno da ću doći - rekao je Podolski.

I Anina bliska drugarica teniserka Anđelika Kerber nije želela da oda njenu tajnu:

- Ana je jedna od mojih najbližih prijateljica. Ona i Švajni su baš slatki, radujem se njihovom venčanju. Ali zaista ne smem ništa više da otkrivam.

PRVO TROFEJI PA VENČANJE! Ana i Švajni organizuju svadbu posle finala EP i Vimbldona

Kako Informer saznaje, Anini prijatelji iz Srbije još nisu dobili pozivnicu za venčanje, ali će se i to uskoro dogoditi. Teniserka je odlučila da ih što kasnije obavesti, kako detalji ponovo ne bi procurili u javnost.

- Jednom je već otkazala svadbu zbog medija i paparaca, pa ovog puta želi to da izbegne - tvrdi izvor Informera.

ODBEGLA MLADA: ANA IVANOVIĆ OTKAZUJE SVADBU?! Udaće se posle Vimbldona i Evropskog prvenstva u fudbalu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dunja

pre 7 godina

Ma preteruju, koga boli uvo hoce li se vencati ili ne mene licno zabole.

caruga

pre 7 godina

E da znas da si u pravu, a to sto pravi tajnu svadbu je verovatno da ne bi dosli svi njeni bivsi verenici pa pokvarili vencanje.

Lana Schwartz

pre 7 godina

Bas su pretjerali.Ovo je njeno \"maslo\"!

Vesna

pre 7 godina

Prosto! Prepotentno a bez osnova. Glumi ludilo i velicinu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17