• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

18.09.2019

23:30

VOLIM MLAĐEG MOMKA, A SA SINOVIMA ČESTO IDEM U PROVOD! Lidija Vukićević nedavno napunila 57 godina, a živi kao tinejdžerka

Showbiz

VOLIM MLAĐEG MOMKA, A SA SINOVIMA ČESTO IDEM U PROVOD! Lidija Vukićević nedavno napunila 57 godina, a živi kao tinejdžerka

Podeli vest

Vidi se na kilometar da sam zaljubljena. Predivno mi je sa sadašnjim partnerom, sa njim sam provela savršeno letovanje na Zanzibaru, priča Lidija Vukićević o svom 15 godina mlađem momku

Glumica Lidija Vukićević (57) ima dečka koji je od nje mlađi 15 godina! Čuvena Violeta iz kultne serije "Bolji život" za Informer priča da je zaljubljena kao tinejdžerka u muškarca kog krije od javnosti.
- Predivno mi je sa njim! Vidi se na kilometar da sam zaljubljena. Nikad nisam bila namćor, oduvek sam vedrog duha, ali kada sam zaljubljena, imam osmeh od uveta do uveta. Neka misli ko šta hoće, ali volim mlađe muškarce od 41 do 45 godina. Ako izađem sa klincem od 29-30 godina, svi će da kažu: "Pogledaj je, majke ti." A ako izađem sa nekim ko ima 60 ili 65 godina, onda će da kažu: "Izašla sa dedom koji je pun love." Ne zanima me šta će ko da kaže, ali ja imam sinove, a njihovo mišljenje me i te kako tangira. Ovako sam našla zlatnu sredinu - ispričala je Lidija.

Ona je sa svojim partnerom provela nezaboravan odmor u Zanzibaru, koji joj je on poklonio:
- Bili smo smešteni u predivnoj kući sa pogledom na okean. To mi je jedno od najlepših putovanja jer sam tamo bila sa svojom voljenom osobom.

Normalni momci

Lidija kaže da u noćni provod ne ide sa momkom već sa svojim sinovima Andrejom (27) i Davidom (24), koje je dobila u braku sa fudbalerom Mitrom Mrkelom.
- Volim da izađem s njima u provod ili na večeru u restoranu. Nedavno su mi rekli da im nikad nije dosadno sa mnom. Ponosna sam na njih. Normalni su momci, što je u ovom vremenu veliki uspeh - ponosno priča glumica i dodaje:
- Našli su divne devojke i uživaju u životu. Stalno im govorim da pored svojih obaveza moraju da nađu vremena za uživanje, jer je to neophodno. Ne može život da prolazi pored vas. Život mora da se živi i to sam ih naučila!

Foto: Informer DN

Borim se

Glumica se osvrnula i na kraj osamdesetih i početak devedesetih, kada je bila u jeku popularnosti.
- Čovek mora da se bori da mu bude dobro i u sadašnjosti. Ja se borim i uživam u tome. Zbog toga ne žalim za prošlim vremenima jer mi je uvek lepo! - završava priču Lidija.

 

 

Danica i ja izgledamo savršeno

Lidiju Vukićević (57) i njenu koleginicu Danicu Maksimović (66) često hvale da izgledaju savršeno i u zrelim godinama.

- Danicu mnogo volim, oduvek smo bile u dobrim odnosima. Ona savršeno izgleda! Za naš dobar izgled u ovim godinama zaslužni su trud i rad. I mi možemo, kao većina ljudi naših godina, da sedimo kod kuće, jedemo sve i svašta, ne vežbamo i zapustimo se. Međutim, nas dve nismo takve, mi smo snažne ličnosti. Nas dve se ne predajemo, održavamo svoje telo i duh koje nam je Bog dao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17