• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

15.04.2024

07:57

Pogledajte kompletan raspored plej-ofa Superlige! Spektakl na startu

Tanjug/AP

Fudbal

Pogledajte kompletan raspored plej-ofa Superlige! Spektakl na startu

Podeli vest

Prvi deo sezone u Superligi Srbije skoro je okončan, preostala su još četiri meča, ali je u plej-ofu gotovo sve poznato.

Lider Crvena zvezda ulazi u plej-of sa sedam poena prednosti u odnosu na Partizan, koji je poražen od Čukaričkog sa 3:2. Na startu plej-ofa nas čeka spektakl, večiti derbi na programu je u subotu od 18.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

U istom kolu igraju TSC i Vojvodina u Bačkoj Topoli, potom peti i šesti tim u Superligi, to će biti Radnički i Čukarički, raspored zavisi od ishoda duela Voždovac - Radnički, kao i Mladost - Napredak u Lučanima.

Crveno-bele posle derbija sa najvećim rivalom u 32. kolu čeka gostovanje Vojvodini, potom će dočekati TSC, gostovati Mladosti u Lučanima, dočekati Čukarički ili Radnički, gostovati Napretku, a onda dočekati Čukarički ili Radnički. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Partizan posle derbija čeka meč sa TSC-om u Humskoj, pa duel sa Vojvodinom, u nastavku takmičenja sledi gostovanje Napretku, meč sa Mladošću u Humskoj, gostovanje Radničkom ili Čukaričkom i potom duel sa jednim od ova dva tima u Humskoj. Moramo da podsetimo da trener Partizana Igor Duljej neće viditi ekišu protiv Zvezde. Duljaj je protiv "brđana" zaradio javnu opomenu u prvom poluvremenu, kada je kod protestvovao kod glavnog arbitra Milana Ilića. Razlog je bio nedosuđen očigledan prekršaj nad Denilom Kastiljom, koji je tom prilikom zadobio i rasekotinu na vratu.Sudija je pokazao žuti karton treneru "parnog valjka", a on je samim tim automatski "precrtan" za okršaj sa komšijama.

- Veoma je teško sada komentarisati suđenje, niti to želim, ali moramo da razjasnimo jednu stvar. Nije ovde u pitanju Igor Duljaj, niti bilo koji drugi pojedinac, već tradicija i veličina Partizana. Nisam ga psovao, ništa mu ružno nisam rekao, kao ni onda kada je jedan arbitar u zapisniku naveo da sam mu pominjao majku, što nije istina. Ovo nije korektan način da se pokazuju sila i nepoštovanje - rekao je u Duljaj posle utakmice.

 

RASPORED PLEJ-OFA SUPERLIGE

31. kolo:

Crvena zvezda - Partizan
TSC - Vojvodina
Peti tim u Superligi (Čukarički ili Radnički) - šeti tim u Superligi (Radnički ili Čukarički)
Mlаdost - Napredak

32. kolo:

Vojvodina - Crvena zvezda
Partizan - TSC
Radnički/Čukarički - Mladost
Napredak - Čukarički/Radnički

33. kolo:

Crvena zvezda - TSC
Radnički/Čukarički - Mladost
Radnički/Čukarički - Napredak
Partizan - Vojvodina

34. kolo

Mladost - Crvena zvezda
Napredak - Partizan
TSC - Čukarički/Radnički
Vojvodina - Radnički/Čukarički

35. kolo 

Crvena zvezda - Čukarički/Radnički
Vojvodina - Napredak
Partizan - Mladost
TSC - Radnički/Čukarički

36. kolo
Napredak - Crvena zvezda 
Radnički/Čukarički - Partizan
Čukarički/Radnički - Vojvodina
Mladost - TSC

37. kolo

Crvena zvezda - Radnički/Čukarički
Partizan - Čukarički/Radnički
TSC - Napredak
Vojvodina - Mladost

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija