• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ S. S.

28.10.2024

14:32

Ovako sada izgleda stadion "Čika Dača"! Ulaznice za prvu utakmicu besplatne! Evo tačnog datuma

Fb FK Radnički 1923

Srbija

Ovako sada izgleda stadion "Čika Dača"! Ulaznice za prvu utakmicu besplatne! Evo tačnog datuma

Podeli vest

Rekonstrukcija stadiona "Čika Dača" je u završnoj fazi i trenutno se postavljaju reflektori, koji su uslov za odigravanje utakmica superligaškog ranga takmičenja.

- To je samo deo trenutnih radova koji se obavljaju na stadionu "Čika Dača", a u kojima aktivno učestvuju članovi omladinske škole našeg kluba, kao i članovi Atletskog kluba Radnički. Uporedo se radi na rekonstrukciji loža, ogradi, toaletima, prilazima stadionu, kao i na formiranju travanate površine na još jednom pomoćnom terenu - objavljeno je na Facebook stranici FK Radnički 1923. 

Iz Kluba najavljuju da bi sredinom ove sedmice u Kragujevac trebalo da dođe komisija Fudbalskog saveza Srbije, kako bi se i zvanično izvršio prijem terena, što bi praktično značilo i dozvolu za odigravanje superligaških utakmica na stadionu "Čika Dača". 

 

Radnički 1923  bi svoj prvi meč pod reflektorima u Kragujevcu trebalo da odigra 3. novembra protiv Napretka.

Kako su mediji ranije pisali, za taj meč uprava kluba je obezbedila besplatan ulaz.  

Podsetimo, kako je ranije najvljeno, u Kragujevcu će biti izgrađen i novi stadion i to u Korman polju u Maršiću, ali još nema informacija o tome kada se očekuje početak radova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set