• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.12.2020

13:51

CECA DANAS SLAVI SVETOG NIKOLU, a ON joj je uputio najlepše čestitke IZ ŠUME! /VIDEO/

Estrada

CECA DANAS SLAVI SVETOG NIKOLU, a ON joj je uputio najlepše čestitke IZ ŠUME! /VIDEO/

Podeli vest

Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović danas u svom domu proslavlja krsnu slavu - Svetog Nikolu u svojoj vili na Dedinju.

Rado viđen gost kod Ražnatovića

Poznato je da su Ražnatovići prethodnih godina pravili gala slavlje, i da su u vilu na Dedinju uvek dolazili brojni gosti, a među njima je i političar Dragan Marković Palma, koji je uvek bio počasni gost porodice Ražnatović. 

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Kako vlada pandemija koronavirusa, ove godine nema okupljanja, a Palma nije zaboravio na svoje prijatelje, te je rešio na poseban način da čestita Ceci slavu i to sa planine Rtanj. 

- Poštovani građani, želim da vam čestitam najveću sprsku pravoslavnu slavu - Svetog Nikolu, da slavite u zdravlju i veselju. Građani Srbije, hajmo da mislimo na nešto lepo. Život mora da ide dalje. Danas je trebalo da idem na četiri slave. Sada ću ćestitati jednoj porodici koju mnogo volim i preko 30 godina idem kod njih i oni kod mene - započeo je Palma i dodao: 
 

Foto: Printscreen You Tube/TvIn

Palma čestitao Ceci slavu iz šume

- Ja slavim 20. januara Svetog Jovana. Porodici Ražnatović, mojoj sestri Ceci želim da čestitam slavu i da sledeće godine u njenoj kući ima najmanje dva člana više. Veljku da poželim puno uspeha, kao jednom od najboljih budućih boksera, ne samo u Srbiji, već na Balkanu - poručio je Palma porodici Ražnatović. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Baš glup naslov. Ispada po naslovu da joj sveti Nikola iz šume čestita slavu ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17