• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline

26.04.2021

19:02

OTPEVALA PESMU IZ FILMA DARA IZ JASENOVCA PA ODUVALA ŽIRI! Bilo mi je jako teško, zaplakala sam tek iza scene!

Estrada

OTPEVALA PESMU IZ FILMA DARA IZ JASENOVCA PA ODUVALA ŽIRI! Bilo mi je jako teško, zaplakala sam tek iza scene!

Podeli vest

Takmičarka "Zvezda Granda" Aleksandra Stojanović Cica pevala je pesmu "Zasp'o Janko", i svojim nastupom je oduševila publiku i žiri, ali je nakon toga priznala da joj je izvođenje ove pesme veoma teško palo.

Ova numera obeležila je film "Dara iz Jasenovca", a Aleksandra presvukla i predstavila u potpuno drugačijem izdanju. Aleksandra je dobila svih šest glasova žirija i direktno prošla u sledeći krug, ali je istakla da su je, kada je sišla sa scene, stigle emocije.

"Ja sam još uvek pod utiskom, bilo je jako teško, još uvek osećam sve. Nije bilo svejedno ući u takvu pesmu poput "Kestena" od Alise, dati tu energiju, taj bezobrazluk, izaći sa scene, navući drugu kombinaciju i ući u film "Dara iz Jasenovca". Doneti takvu emociju da ljudi pomisle da sam ja to zaista osetila na svojoj koži. Moram priznati da je bilo jako teško, ali ispalo je sve kako treba i uspela sam", rekla je Aleksandra.

Foto: printscreen

Aleksandra Cica

"Ja mislim da nisam prisutna trenutno ovde pred kamerama, toliko sam iscrpljena sa jedne strane, a sa druge sam izbacila iz sebe i bes i tugu i sve kroz ova dva nastupa, ali dobila sam nagradu u vidu šest glasova i hvala im na tome", dodala je mlada pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17