• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

18.04.2022

14:03

SASLUŠANA SNEŽANA DAKIĆ! Voditeljka završila u policiji nakon brutalnog napda beskućnika

Printscreen You Tube

Estrada

SASLUŠANA SNEŽANA DAKIĆ! Voditeljka završila u policiji nakon brutalnog napda beskućnika

Podeli vest

Snežana Dakić danas je saslušana u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu

Voditeljka Snežana Dakić koja je napadnuta pre nekoliko dana od strane beskućnika, saslušana je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Foto: Dejan Živančević

Kako mediji prenose, voditeljka je rekla da je videla kako napadač baca kamen u njenom pravcu.

Beskućnik je navodno pre nego što je gađao voditeljku nešto dobacivao na njen račun, ali ona nije razumela šta je tačno želeo od nje, pa je uzeo kamen i pogodio je u glavu.

Foto: printscreen

Snežana Dakić je ranije govorila kako je stajala pored svog automobila, a napadač je bacao kamenje na njen auto pa se jedan deo odbio i pogodio je u glavu.

Podsetimo, osumnjičeni za napad je brzo uhapšen ali je sproveden na kliniku za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević". Prethodne nedelje, pošto je otpušten sa klinike, on je sproveden u tužilaštvo u kom se branio ćutanjem, posle čega mu je sud odredio pritvor do 30 dana.

- Veštaci su ga pregledali i treba da se izjasne da li je uračunljiv ili ne. Ukoliko nije, biće mu predložena mera obaveznog lečenja, a ukoliko jeste, nakon njenog ispitivanja i ispitivanja svedoka, zatim i veštačenja povreda, tužilaštvo će odlučiti da li u njegovim radnjama ima elemenata i kog krivicnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, a u zavisnosti od toga doneće odluku o daljem postupku - kaze izvor Kurira.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17