• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.07.2022

17:27

VUKA MOBA OPTUŽILI DA JE BIO DROGIRAN NA NASTUPU! Reper se odmah oglasio i pokazao gomilu novca!

Instagram/printscreen

Estrada

VUKA MOBA OPTUŽILI DA JE BIO DROGIRAN NA NASTUPU! Reper se odmah oglasio i pokazao gomilu novca!

Podeli vest

Reper Vuk Mob često je na meti kritika, a sada su ga korisnici Tik Toka optužili da je na jednom od svojih nastupa delovalo kao da koristi narkotike, na šta je on žestoko odgovorio

Popularnom društvenom mrežom danima se širi snimak na kom dok Vuk kleči i drži mikrofon, a ispušta i čudne zvuke, piše:"Drogiran na maks".

Foto: Instagram/printscreen

Napali ga da je nastupao pod ejstvom narkotika... Vuk Mob

Ovo je repera razbesnelo, pa im je ostavio jasnu poruku okačivši snimak gomile para:

- Ovaj snimak je edukativan za vas koji me ne volite. Samo da vidim gde mi je torbica. Za momka za koga govorite da je na nastupu bio drogiran "na maks", ja sam izašao sa tog nastupa ovako. Mogu ja ovako do sutra. Nije loše za jednog momka koji je drogiran "na maks" - istakao je Vuk na Tiktoku, što je tek izazvalo haos na mrežama.

Foto: Instagram/printscreen

- Ovom bahaćenju i pravdanju nema kraja! Dno! Jao, je l' beše ova drogirana glavica pričala da ne zna zašto bi plaćao alimentaciju za dete više od 200 evra ili tako nešto, jer šta dete troši toliko? Teško meni, je l' ga to u desetkama isplaćuju?! - samo su neki od komentara na ovaj potez Vuka Moba.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija