• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24 sedam/Informer/D. I.

12.09.2022

13:43

NEMAM ZA ČIM DA PATIM! Barbara malo besna na Darka? Pevačica prokomentarisala njegovu vezu s novom devojkom

Privatna arhiva

Estrada

NEMAM ZA ČIM DA PATIM! Barbara malo besna na Darka? Pevačica prokomentarisala njegovu vezu s novom devojkom

Podeli vest

Barbara Bobak, bivša devojka Darka Lazića pokušava da se održi u javnom životu nakon raskida sa njim, a sada se oglasila i iznela svoje mišljenje o njegovoj novoj vezi

Barbara i Darko raskinuli su pre nekoliko meseci, a u javnosti su se nedavno pojavile njegove fotografije sa novom deviojkom i novianri su odmah pevačicu pitali da li pati:

Foto: printscreen

Nije joj baš pravo što je Darko našao novu devojku... Barbara Bobak

- Super sam. Kad nemaš za čim da patiš, onda i ne patiš. Nemam za čim da patim - rekla je Barbara, pa se dotakla i njegove nove devojke, pored koje je on nju, prema napisima pojedinih medija, svakako preboleo.

- Super ako ima, baš mi je drago. Ako ona njemu odgovara, ako je on srećan, srećna sam i ja zbog njega. Neka su živi i zdravi - rekla je pevačica, a onda otkrila da li bi se javila bivšem partneru kada bi ga srela.

- Javila bih mu se najnormalnije, ne mrzim ja njega. Mržnja izjeda čoveka. Nemam živaca da mrzim bilo koga. Gradim svoju karijeru, posvetila sam se poslu. Ne bazira mi se život na njemu, nije mi ni u malom mozgu - rekla je Barbara.

Foto: printscreen instagram

Lazić sa novom devojkom

Podsetimo, pevačica se prethodnog dana našla u fokusu zbog navoda da joj se na jednom nedavno održanom nastupu toliko slošilo, da su morali da je odnesu s bine, a sada je otkrila šta se desilo i da joj je majka koja je medicinski radnik pomogla.

- To je bilo pre jedno dve, tri nedelje. Dva dana pre nego što se to desilo, ja sam snimala spot, ceo dan nakon toga sam radila u Novom Pazaru. Nisam jela ništa što ne treba, alkohol nisam ni probala. Tog jutra, kada sam imala nastup, osećala sam se dobro, međutim kada sam počela da se sređujem i šminkam osetila sam da mi je muka i samo krećem da povraćam - rekla je Bobakova koja je ubrzo potom pozvala majku, kako bi se posavetovala sa njom.

- Sve vreme sam se šminkala i povraćala! Ali nisam razmišljala da otkažem nastup zbog svih tih ljudi koji će doći, kolega muzičara, gazde... Takva sam, radoholik. Mama mi je donela klometol i bila sam malo bolje, međutim, ispovraćala sam se ponovo ispred kluba! - kazala je pevačica koja ni tada nije odustala od izlaska na binu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17