• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.09.2022

21:10

PREKO RAMENA PREBACIO SKORO NAGU DEVOJKU! Brutalna slika srpskog pevača, komentari "pršte"!

Promo

Estrada

PREKO RAMENA PREBACIO SKORO NAGU DEVOJKU! Brutalna slika srpskog pevača, komentari "pršte"!

Podeli vest

Popularni domaći pevač objavio je šokantnu fotografiju sa skoro pa potpuno nagom devojkom, što je prouzrokovalo lavinu komentara

Kada između, u proseku, 5 ili 6 nastupa nedeljno uspete da realizujete i sve poslovne planove koje imate, onda ste, u najmanju ruku, mađioničar.

Foto: Youtube printscreeen

Aleksandar Misojčić Xander

Baš je to popularna mlada pevačka zvezda Aleksandar Misojčić Xander, koji je u zgusnutom rasporedu letnjih nastupa uspeo da snimi nekoliko kavera, od kojih je prvi sada ugledao svetlost dana.

Reč je o pesmi "S kim si me noćas varala", koju je Xander otpevao na svoj način, uz gitaru, a pohvalni komentar samo se nižu - kako na račun njegovog glasa, tako i na račun savršenog izgleda.

Foto: printscreen

Aleksandar Misojčić Xander

No, dok se s jedne strane lajkovi nižu zbog iznenađenja za fanove u obliku kavera, dok ne stigne njegova nova pesma, s druge mu je Instagram "eksplodirao" zbog brutalne fotke koju je podelio!

Naime, Xander na njoj pozira pored mora, dok mu je preko ramena, samo u donjem delu kupaćeg, vrela brineta!

-Uvrnuta igra! - uz osmeh je kratko napisao Xander i izazvao lavinu komentara.

 

 

Najviše su se razočarale brojne devojke koje su verovale da je Xander i dalje emotivno usamljen, ali i dalje nije poznato da li mu je ovo nova izabranica, ili samo dobar način da se privuče pažnja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17