• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K.

12.01.2023

08:00

MAJI BEROVIĆ NIJE TEŠKO DA RANO USTAJE ZBOG DETETA! Super mi je što me sin budi u sedam!

Instagram/printscreen

Estrada

MAJI BEROVIĆ NIJE TEŠKO DA RANO USTAJE ZBOG DETETA! Super mi je što me sin budi u sedam!

Podeli vest

Maja Berović kaže da je jednogodišnji sin Lav budi svako jutro u sedam, ali da joj to ne smeta.

Popularnoj pevačici nije problem da ustaje rano čak ni posle svirke jer jedva čeka da provede vreme sa detetom.

- Sin me budi u sedam ujutro i nema lepšeg buđenja od toga, čak i kada želim duže da spavam.

Čovek mora to da doživi da bi znao koliko je lepo biti roditelj - priča Maja i objašnjava kako usklađuje privatne i poslovne obaveze:

Voli ga
Moj suprug Alen je šmeker i gospodin. Mnogo sam srećna što ga imam
Maja Berović

Foto: printscreen instagram

- Žena može biti sve kad hoće i kada se dobro organizuje. Moguće je u isto vreme biti i uspešna žena, majka i dobra domaćica. To što sam rodila dete ne znači da treba da prestanem da živim i radim ono što sam dosad radila - da pevam.

Pevačici je velika podrška suprug Alen, sa kojim deli obaveze oko deteta.

- Alen i ja imamo uspešan brak jer se pre svega volimo, razumemo i podržavamo jedno drugo. On je šmeker u svakom smislu te reči i pravi gospodin. Mnogo sam srećna što ga imam - kaže Berovićeva.
 

Snimala spot u Dubaiju

Maja Berović je nedavno objavila pesmu "Do kostiju", za koju tekst i melodiju potpisuje reper Stefan Đurić Rasta, a spot je snimila u Dubaiju. Za samo nekoliko dana njena nova pesma na Jutjubu ima milion pregleda.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17