• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2020

21:14

DANIJELA OBJASNILA ZAŠTO NE ŽELI DA OTKRIJE IME SILOVATELJA! Glumica ističe da je ZBOG OVOGA odlučila da moćnik iz FILMSKE INDUSTRIJE ostane u mraku!

Kultura

DANIJELA OBJASNILA ZAŠTO NE ŽELI DA OTKRIJE IME SILOVATELJA! Glumica ističe da je ZBOG OVOGA odlučila da moćnik iz FILMSKE INDUSTRIJE ostane u mraku!

Podeli vest

Glumica i rediteljka Danijela Štajnfeld ponovo se oglasila...

U jednoj emisiji nedavno je pušten dokumentarni film "Zaceli me", koji je posvećen žrtvama se*sualnog zlostavljanja u kojem je glumica priznala da je doživela silovanje.

JOŠ JEDNA SRPSKA GLUMICA PRIZNALA DA JU JE MOĆNIK UZNEMIRAVAO - Stavio mi je ruku na koleno i rekao: "Daj p**** ili..." NOVI SKANDAL DRMA SVET FILMA!

Reč je o moćniku iz filmske industrije.

A kako je izgledala Danijelina izjava koja je pokrenula lavinu komentara u Srbiji, pročitajte ispod:

- Htela sam da vam kažem da sam ja dožvela silovanje pre 4 i po godine u Srbiji i onda sam otišla u Ameriku, i bilo mi je mnogo teško, ali sada sam dobro. Samo hoću to da vam kažem, nisam vam do sada rekla jer nisam htela da se brinete. Sada vam to govorim jer pravim film o drugim žrtvama silovanja - rekla je Danijela u gorepomenutoj emisiji.

Međutim, glumica je nedavno otkrila zbog čega ne želi da otkrije silovateljevo ime.

- Ako bih htela da kažem ime svog silovatelja, prvo sam mogla to da uradim u filmu ako sam to želela jer je moja produkcija. Razlog je što nisam dala ime silovatelja u filmu je jednostavan, ako bih rekla ime, fokus filma bi se sveo na to. Međutim, priča “Zaceli me” ima misiju da svede pažnju na poziciju žrtve. Većina nas koji smo bili silovanis, napadnuti smo od strane nekog iz naše okoline, nekog za koga mi znamo, koga pošutjemo, i što je najgore, kome verujemo - rekla je Danijela.

Foto: printscreen

Danijela Štajnfeld, glumica

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17