• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/inforemer.rs

16.03.2020

17:38

ŠOK! I ANABELA JE ŠVRLJALA! Gagi opisao kako ju je uhvatio u PRELJUBI - Tu noć je spavala kod pokojne Ksenije Pajčin, sve mi je priznala! (VIDEO)

Rijaliti

ŠOK! I ANABELA JE ŠVRLJALA! Gagi opisao kako ju je uhvatio u PRELJUBI - Tu noć je spavala kod pokojne Ksenije Pajčin, sve mi je priznala! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon žestokog sukoba između Anabele Bukve i Gagija Đoganija, u kojem je čak došlo i do polivanja vodom, pa ih je ćerka Luna razdvajala, Gagi je otkrio još neke šokantne detalje iz njihovog braka.


On je u razgovoru sa Matejom Matijevićem otkrio da onog momenta kada je pustio Anabelu samu na nastupe, ona se zaljubila u drugog tipa, a to je smatrao svojom greškom.

NE POSTOJI PREDKARCINOM - ili imaš RAK ili NE! Zadrugarka osudila Anabelu - sve je IZMISLILA kako bi uništila LUNU! Iznela ŠOK detalje!

 

NE GARANTUJEM ZA SVOJE POSTUPKE! Anabela ZAPRETILA Miljkoviću! Ako Luni uradi OVO, napraviće HAOS! (VIDEO)

- Eto, pustio sam je, išla je sama sa Mirkom (Gavrićem) na nastupe i bila se zaljubila u tipa nekog... - šokirao je Đogani.

- Ja sam prolazio kroz agoniju šest meseci zbog toga - nastavio je Gagi, dok ga je zadrugar ćutke slušao.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.

Više o RIJALITIJU POGLEDAJTE OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17