• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2020

16:14

NISMO ZNALI PRAVU SLIKU NAPOLJU, SVI SMO BRINULI! Kendija sačekala ŠOK INFORMACIJA po izlasku iz Zadruge - njegovo PRVO OGLAŠAVANJE!

Rijaliti

NISMO ZNALI PRAVU SLIKU NAPOLJU, SVI SMO BRINULI! Kendija sačekala ŠOK INFORMACIJA po izlasku iz Zadruge - njegovo PRVO OGLAŠAVANJE!

Podeli vest

Iskreno o ljubavima u rijalitiju i svemu drugom...

Stefan Kandić, jedan od najmlađih učesnika rijaliti programa "Zadruga 3", posle sedam meseci boravka u Beloj kući je završio svoje takmičenje, a za portal Informer.rs, on je sumirao utiske i ispričao koliko je zadovoljan svojim učešćem.

(FOTO) IZBAČEN IZ ZADRUGE! Prve slike nakon izlaska - evo šta se dešava u SPOLJNOM SVETU! Oni su ga SAČEKALI!

- Što se tiče mog boravka u "Zadruzi", ja sam zadovoljan. Sada mi je malo krivo što sam ispao tri meseca pre završetka "Zadruge", a prošao sam sve. Nije mi baš svejedno, a sada sam i video i koliku podršku imam i žao mi je što se nisam više borio, ali poslednjih dana je vladala negativna energija u Beloj kući. Nisam se baš najlepše osećao u tim trenucima. Plus na sve to i korona. Čuli smo da vlada virus, brinuli smo se za naše, ali nismo znali pravu sliku. Kada sam video kakvo je zapravo stanje, gde smo u studiju bili samo Dušica i ja, pa su mi rekli da ne mogu za Crnu Goru, ludilo u glavi. Iz jedne izolaciju u drugu - ispričao je Kendi i dodao kakvi su mu planovi za odlazak kući budući da ga je korona virus sprečila u tome. 

 

 

Što se tiče mog odlaska u Crnu Goru, čuo sam se sa ambasadom. Trebalo je da im pošaljem mejl i registarski broj tablica koji će me dovesti do granice. Verovatno bi me stavili u karantin i to ko zna na koliko, tako da moram da proverim da li ću biti u karantnu, ili će mi biti dozvoljena kućna izolacija. Ako mi dozvole da budem kod kuće, verovatno bih otišao za nekoliko dana, samo ovde da završim obaveze koje imam sa Pandom, Mirkom, Milanom, Reljom i ostalom ekipom - rekao je on. 

ŽIVI U AGONIJI! Kendi napustio "Zadrugu", JOŠ UVEK NIJE DOŠAO KUĆI! Njegova sestra nam otkriva ŠTA SE DESILO! (FOTO)

Kao što je poznato, Kendi je gajio simpatije prema Milici Kemez i pokušao je da je osvoji, ali nije uspeo u tome. Osim toga, on je imao i kratku romansu sa Marijanom Zonjić, a koja mu je draža od njih dve pročitajte u nastavku.

Foto: printscreen

Tih nekoliko meseci koliko smo se muvali Milica i ja, bilo je zaista super. Bila je dobra i ona prema meni, a i ja prema njoj, ali eto završilo se kako se završilo. Nažalost, kasnije kad god smo bili u kontaktu, sve se završavalo sukobima, vodili smo razgovore bez rešenja. Ona je, eto, sreću pronašla kraj Bore. Žao mi je što smo ulazili u sukobe - priča nam Kendi, koji se zatim osvrnuo i na drugu ljubav, Marijanu.

U TANGICAMA, ZAPALILA KARANTIN! Stanija počastila S*KSI PRIZOROM - vežba u donjem vešu i izgleda BRUTALNO (FOTO)

- Što se tiče Marijane, bili smo kratko zajedno, jer je ona diskvalifikovana i tu se završila naša romansa. Ona je za kratak vremenski period bila bolja prema meni, ispala više fer prema meni nego Milica. Što se tiče toga koja mi je draža, to je neka treća osoba - ostao je zagonetan Kandić.

Foto: tv pink printscreen

Više o dešavanjima iz Bele kuće možete pročitati ovde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17