• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

09.04.2020

19:23

NE OBRAĆAJ MI SE U ŽIVOTU VIŠE! Zbog onoga što je Gastoz uradio - Kija presekla sa njim! JECAO, MOLIO JE... (VIDEO)

Rijaliti

NE OBRAĆAJ MI SE U ŽIVOTU VIŠE! Zbog onoga što je Gastoz uradio - Kija presekla sa njim! JECAO, MOLIO JE... (VIDEO)

Podeli vest

Kockareva ostala zabezeknuta!

Nenad Sinđelić Gastoz već nekoliko nedelja uživa na Tajladnu i svoje verne  pratioce svakodnevno obraduje nekom fotografijom. S obzirom na čitavu situaciju u zemlji i regionu, on nije u mogućnosti da se vrati za Srbiju.

Kako je poznat po tome da dobro zbija šale, on je nasmejao sve svoje pratioce i odlučio da pozove Kiju Kockar i smislili šalu kako će na Tajlandu morati da ostane do septembra.

Foto: TV Pink printscreen

- Dobio sam mejl od konzulata, nećemo moći da se vratimo do septembra. Šta da radim Kija, pomozi mi - potresnim glasom govorio je Gastoz.

OVO NEMA NI KARLEUŠA! Jami kupila stan za 150.000 EVRA - u njemu solarijum, MASAŽNI KREVET, ali i OVO, HIT!

- Uticajan si na društvenim mrežana, napravi pobunu da možete da se vratite. Pokušaj na taj način, barem da vas dopreme do Abu Dabija - savetovala ga je Kija, koja je obrazložila da zna da niko od avio kompanija ne leti.

- Molim te samo idi sutra i zapali mi sveću. Šta ti je toliko teško da odeš do crkve, molim te! Samo jednu sveću - govorio je Gastoz kroz suze, dok je Kija govorila da ne može da izađe iz stana, jer je u toku policijski čas.

Foto: printscreen you tube gasttozz

Kija nije ni slutila da se Gastoz našalio sa njom, a kada joj je na kraju svega rekao da je u pitanju šala, ona je ostala u šoku. 

- Ne obraćaj mi se više u životu - govorila je Kija kroz osmeh, a sve pogledajte u videu.

MOGU DA ZABORAVIM NA TO DA ĆU VIDETI DETE! Đorđe David se oglasio iz kućne izolacije! Evo šta su mu rekli LEKARI




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija