• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

25.11.2021

19:30

OTKRIVAMO! EVO ZAŠTO JE DALILA NAPRAVILA HAOS KOD AKVOKATA: Dejan u telefonu ima moje po*no snimke!

Printscreen You Tube

Rijaliti

OTKRIVAMO! EVO ZAŠTO JE DALILA NAPRAVILA HAOS KOD AKVOKATA: Dejan u telefonu ima moje po*no snimke!

Podeli vest

Dalila Dragojević tražila je od Dejana da iz telefona obriše sve njene po*no-snimke, saznaje Informer!

Učesnici "Zadruge" u utorak su na nekoliko sati izašli iz Pinkovog rijalitija kako bi preuzeli i podelili lične stvari, mobilne i kreditne kartice.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dalila i Dejan Dragojević

Karambol

Produkcija ih je odvela kod advokata, gde je nastao opšti haos zbog toga što Dragojević nije želeo da ukloni Daliline eksplicitne snimke i fotografije iz telefona!

- Čim je kročila u kancelariju, Dalila je počela da urla: "Odmah da si izbrisao sve moje slike i snimke, ne želim da se išta od toga pojavi u javnosti! Nećeš ti mene posle da ucenjuješ!" Dejan joj je na to uzvratio: "Misliš na one tvoje po*no-snimke?! Ne, neću da brišem, to su moje uspomene. Čega se stidiš? Što si se snimala dok si vodila ljubav sa mužem? A nije te bilo sramota kada si se je*ala sa švalerom na televiziji" - prepričava naš dobro obavešteni izvor iz produkcije i dodaje da je Dalila u tom trenutku skočila na Dejana i pokušala da mu otme telefon iz ruke:

- Zaletela se na njega, ali nije uspela da mu uzme mobilni. Onda je skočila da udari Dejana, pa smo morali da ih razdvajamo. Vikala je: "Smradu! Ološu! Hoćeš to da iskoristiš?! Uništiću ti život, đubre jedno!"

Naš sagovornik kaže da se Dragojević sve vreme podsmevao dojučerašnjoj supruzi.

- Pokazao joj je fotografiju na kojoj je Dalila zagrljena sa ocem Husom Mujićem i pitao je: "Je l' i ovo hoćeš da obrišem?" Zatim je zapevao pesmu "Emina" Muharema Serbezovskog, promenivši reči, koje su u njegovom izvođenju zvučale ovako: "Idi reci babi svom, o, o, Dalila, da si Filipova ku*va sad, o, o, Dalila" - priča izvor Informera i dodaje da je to posebno razbesnelo bosansku starletu:

- Vrištala je: "Samo želiš da me povrediš i poniziš! Đubre jedno bolesno!" Dejan se pravio da je ne čuje i ponosno je rekao: "Konačno sam se rešio žene i njene goveđe glave Filipa Cara, koji sada ima novu zanimaciju - Maju Marinković."

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

Žalila se cimerima

Čim se vratila na luksuzno imanje u Šimanovcima, starleta je ispričala cimerima za okršaj sa Dejanom, ali je sakrila da je haos nastao zbog toga što on u telefonu čuva njene po*no-snimke:

- Pominjao mi je oca, vređao me, provocirao... Sve to radi namerno da bi me uništio!
 

Maja spava sa Carem u inat Janjušu

Maja Marinković smuvala je Filipa Cara u inat Marku Janjuševiću Janjušu, tvrde učesnici "Zadruge"! Starleta je sa bivšim košarkašem bila dve godine u vezi, a sada pokušava na sve načine da ga napravi ljubomornim.

- Maja i dalje voli Janjuša, to svi vide! Celo leto ga je uhodila i pričala o njemu. Spava sa Carem samo da bi Janjušu terala inat - rekla je Jovana Tomić Matora, a na to se nadovezao i Lepi Mića:

- To je svima jasno! Kakav crni Filip, njoj je samo Janjuš u glavi! Sveti mu se što ju je ostavio!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17