• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

01.11.2019

07:26

KARLEUŠA MOLI DUŠKA: Pocepaj predlog za razvod braka! Jelena ne odustaje od POMIRENJA sa Tošićem!

Estrada

KARLEUŠA MOLI DUŠKA: Pocepaj predlog za razvod braka! Jelena ne odustaje od POMIRENJA sa Tošićem!

Podeli vest

Jelena Karleuša preklinje muža Duška Tošića da pocepa predlog o sporazumnom razvodu braka koji su nedavno potpisali

Iako su fudbalerovom advokatu predali potpisan papir, pevačica na sve načine pokušava da spreči njihov rastanak.

"ISPISALA SAM DECU IZ ŠKOLE"! Usred skandala i priče o RAZVODU, Karleuša se oglasila o ćerkama - prolazi pravi pakao!

- Jelena živi u nadi da će ipak uspeti da spase brak s Duškom. Pokušala je ponovo da razgovara s njim i zamoli ga da advokat ništa ne predaje sudu i da joj pruži poslednju šansu. Ubeđuje ga da treba da ostanu zajedno, preklinje ga i obećava da će raditi sve što on bude tražio od nje. Ukoliko Tošićev advokat ipak predlog preda sudu, bračni par će imati mogućnost da se i tada predomisli. Jelena se i tome nada jer je Duško zasad neumoljiv - otkriva izvor.


Različite naravi


Pevačica i fudbaler, kao što je Kurir juče objavio, potpisali su predlog za sporazumni razvod braka u kojem su se dogovorili o podeli imovine i starateljstva nad ćerkama Atinom i Nikom. Prema tom predlogu, koji još nije ušao u sudsku proceduru, Jeleni ostaje vila na Dedinju, Dušku stan u kojem su zajedno živeli u istom elitnom beogradskom naselju, a deci će davati najmanje 3.000 evra mesečno i obezbediti sve što im bude neophodno.


Pored jasnih odredbi o imovini i deci, u tom predlogu, kako saznajemo, stoji i da je par uzajamnim naporom i trudom pokušavao da uskladi i održi bračnu zajednicu. Međutim, u tome nisu uspeli jer se nemogućnost usklađivanja bračnih odnosa nalazi u njihovim naravima i različitom vaspitanju, koji su nezavisno od njihove volje stvorili dubok poremećaj među njima, tako da je njihov dalji zajednički život postao nepodnošljiv i nemoguć.


Drugi pokušaj


Nekoliko dana pred Divninu smrt Duško je iz Kine advokatu poslao punomoćje za pokretanje sporazumnog razvoda, ali je ipak odustao jer je znao koliko je Jelena bila vezana za majku. Međutim, sad je potez ponovo povučen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17