• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

31.12.2020

13:02

MAJKA MAKRO OSTAJE IZA REŠETAKA: Emina je maloletnu ćerku podvodila starijem muškarcu, devojčica pobegla i SVE ISPRIČALA POLICIJI

Vesti

MAJKA MAKRO OSTAJE IZA REŠETAKA: Emina je maloletnu ćerku podvodila starijem muškarcu, devojčica pobegla i SVE ISPRIČALA POLICIJI

Podeli vest

Majka monstrum iz Subotice (1981) pritvorena na mesec dana, posle hapšenja, zbog sumnje da primorala maloletnu ćerku na polni odnos sa starijim muškarcem, trgovinu ljudima!

VJT Subotice odredio je pritvor od mesec dana, nakon što je posle 48 sati od hapšenja saslušana Emina K. (1981), Subotičanka, osumnjičena da je za novac primorala maloletnu kćerka (16) da ima seksualni odnos sa starijim muškarcem.

Kako saznajemo, Emini K je određen pritvor od 30 dana, zbog mogućnosti da osumnjičena utiče na svedoke i da je moguće da ponovi krivično delo.

- Istraga će tokom pritvora osumnjičene utvrditi, pod kojim je okolnostima naterala maloletno dete na polni odnos sa starijom muškom osobom. Još nema saznanja šta je bio pravi motiv da devojčicu primorava na takav neljudski čin i učini krivično delo.

Hapšenje Emine K., usledilo je zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovine ljudima, kako nam je potvrđeno u policiji Subotice.

- Osumnjičena E.K. je, primoravala svoju šesnaestogodišnju ćerku na seksualni odnos sa starijim muškarcem, a za to je tražila novac, saopštila je policija nakon hapšenja Emine.

Devojčica pobegla pre ikakvog kontakta sa starijim muškarcem

Devojčica je sprečila da majka manipuliše njome, tako što je otišla u policiju sa starijom osobom od sebe u koju je imala poverenja i prijavila majku. Nezvanično saznajemo da je dete ispričalo da je majka primorala na seksualni odnos za novac.

Izvršen je i pretres u kući nedaleko od Kerskog groblja, u ulici Dragojle Jarnjević u kojoj živi stariji muškarac kome je majka podvodila ćerku. Nezvanično saznajemo da do polnog odnosa maloletne devojčice i starijeg čoveka nije došlo, jer je dete u strahu ispričalo policiji na šta je majka primorava.

VJT Subotice je odlučilo da Emina K. Ostane u pritvoru mesec dana, dok se ne rasvetle okolnosti i sumnje da je učinila krivično delo trgovine ljudima, podvođenja sopstvenog deteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17