• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

27.04.2021

08:47

NA TAVANU KUĆE STRAVE U RITOPEKU NAĐENA KRVAVA KESA Unutra je bio šal Crvene zvezde, ali i stvari koje su ŠOKIRALE INSPEKTORE

Vesti

NA TAVANU KUĆE STRAVE U RITOPEKU NAĐENA KRVAVA KESA Unutra je bio šal Crvene zvezde, ali i stvari koje su ŠOKIRALE INSPEKTORE

Podeli vest

U kući strave u Ritopeku, za koju istražitelji sumnjaju da je klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića služila za mučenje i ubijanje, policija je našla i žensku garderobu!

Komadi pronađene odeće poslati su na veštačenje kako bi se utvrdilo kome pripadaju.

- Tokom detaljnog pregleda kuće u Ritopeku, u potkrovlju, zatečena je jedna kesa, na kojoj je bilo tragova krvi. U toj kesi, otkriven je šal Crvene zvezde, ali i jedna crna suknja i gornji i donji deo ženske pidžame - otkriva izvor. Kako navodi, tek kada bude otkriveno čija je ženska garderoba, istražitelji će moći da sklope sliku o tome otkud ona tu.

- Biće uzet DNK sa suknje i ostalih stvari. Ne možemo da nagađamo da li je to garderoba žena koje su možda za zabavu dovodili u tu kuću ili je u pitanju nešto drugo - kaže sagovornik iz istrage.

Podsetimo, sumnja se da je kriminalna grupa koja je činila monstruozne zločine u kući, u kojoj su istražitelji otkrili tragove krvi gotovo u svim prostorijama, bunaru i šupi, ali i industrijsku mašinu na mlevenje mesa, ubijeno najmanje petoro ljudi čiji su nestanci prijavljeni prošle godine.

Foto: printscreen RTS

Policija u Ritopeku

- Proveravaju se i svi drugi tragovi, naročito sa mašine za mlevenje mesa, jer se veruje da će ona dati najkonkretnije dokaze o tome ko je sve na najstrašniji mogući način završio u ovoj kući - dodaje on.

Nova otkrića u kući strave, pre svega mašina za mlevenje mesa i arsenal, koji su bili u tajnom, podzemnom bunkeru, prema rečima ministra policije Aleksandra Vulina, prevazilazi ono što su radili i posedovali pripadnici zloglasnog zemunskog klana koji je razbijen posle ubistva premijera Zorana Đinđića.

Mleli žrtve

- Danima su držali žrtve žive, mučili ih na najzverskije načine, da bi ih potom ubili, tela raskomadali i uglavnom stavljali u taj mlin za meso i kosti, kako bi uništavali tragove. Oni pripadnici klana koji nisu to radili bili su spremni da nam kažu gde se šta nalazi i ne sumnjam da će toga biti još - rekao je ministar.

Govoreći o oružju koje je otkriveno u specijalnoj prostoriji čiji je ulaz bio dobro sakriven, on je naveo da sve ukazuje da je ova kriminalna grupa bila spremna za obračun sa državom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 2 godine

Mesecima istražuju jednu običnu kuću...smotana policija..kao uvek nešto otkriju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija