• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2022

08:06

KOMBI IZLETEO SA KOLOVOZA, PREVRNUO SE NA KROV! Mladić iz Sjenice poginuo u nesreći u Nemačkoj!

Daniel Vogl/dpa via AP

Vesti

KOMBI IZLETEO SA KOLOVOZA, PREVRNUO SE NA KROV! Mladić iz Sjenice poginuo u nesreći u Nemačkoj!

Podeli vest

U nesreći koja se dogodila u petak popodne kod Štutgarta poginuo je mladić iz Sjenice

Kako prenosi Sandžak danas, Belmin Musić (24) preminuo je u bolnici nakon tri dana borbe koju su nemački lekari vodili za njegov život.

Nesreća se dogodila na putu B10 u blizini Korntal-Minhingena. Kombi, u kojem je bilo šestoro ljudi, izleteo je sa kolovoza pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Za volanom Mercedesa Vito bio je 45-godišnji vozač, prenose nemački mediji.

 

 

Nemačka policija je saopštila da je vozilo dolazilo iz Šviberdingena i želelo da skrene na A81 prema Hajlbronu. U trenutku nesreće u kombiju je bilo šestoro putnika od 18 do 45 godina prevrnuo se i ostao na krovu.

Četiri osobe uspele su da se oslobode uz pomoć hitne pomoći, dvojica muškaraca ostala su zarobljena na leđima s teškim povredama i spasili su ih vatrogasci. Samo je Belmin Musić iz Sjenice tada spasilačkim helikopterom prebačen u najbližu bolnicu, dok su hitnim vozilima ostalih pet osoba prebačene na stacionarno lečenje.

Nažalost, posle tri dana borbe, mladić iz Sjenice je podlegao povredama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17