• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Više javno tužilaštvo

19.12.2022

13:45

POKUŠAO UBISTVO, PRETUKAO MLADIĆA, PA UĆUTAO! Saslušan osumnjičeni za pucnjavu u Obrenovcu

printscreen

Vesti

POKUŠAO UBISTVO, PRETUKAO MLADIĆA, PA UĆUTAO! Saslušan osumnjičeni za pucnjavu u Obrenovcu

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Đorđe M. (21) zbog sumnje da je 11. decembra u Obrenovcu, zajedno sa još tri lica za kojima se intenzivno traga, pokušao da liši života V.M. i naneo lake telesne povrede N.D.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Foto: Informer

 

Nakon saslusanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odedi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

- Sumnja se da je 11. decembra oko 20:40 časova Đorđe M. koji je nosio masku na licu, zajedno sa još tri lica došao do staze ispred stambene zgrade u Obrenovcu, gde su u tom trenutku stojeći razgovarali oštećeni V.M. i N.D. Čim ih je opazio V.M. je počeo da beži, a jedno od lica za kojim se traga, je u njegovom pravcu ispalilo više projektila, ali je V.M. uspeo da pobegne - saopštilo je tužilaštvo.

Foto: Informer

 

U saopšetenju se dodaje da se sumnja da su  sva četvorica prišla N.D. koji je seo u svoje vozilo, parkirano u neposrednoj blizini, pa mu je isto lice pretilo pištoljem.
- Đorđe  M. je tada skinuo masku sa lica i sa ostalima tukao oštećenog po glavi i telu, nanevši mu lake telesne povrede. Potom su palicama lupali i po njegovom vozilu i naneli mu štetu- navedeno je u saopštenju..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija