• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

27.06.2024

22:44

Otrovalo se 33 dece na vašaru u Ćupriji! Dačić: Uhapšen vlasnik tezge na kojoj je prodavan neispravan sladoled i napici!

Informer.rs

Društvo

Otrovalo se 33 dece na vašaru u Ćupriji! Dačić: Uhapšen vlasnik tezge na kojoj je prodavan neispravan sladoled i napici!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je uhapšeno lice iz sela Supska kod Ćuprije, osumnjičeno za proizvodnju i stavljanje u promet škodljivih proizvoda.

- U Ćupriji je uhapšen S.P. (45) iz sela Supska kod Ćuprije, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih proizvoda- izjavio je ministar Dačić i dodao:

- Tridesetoro dece od 4 do 17 godina zatražilo je medicinsku pomoć zbog simptoma trovanja zbog konzumiranja sladoleda i ledenog osvežavajućeg napitka na vašaru u Ćupriji kupljenim na neregistrovanim aparatima za sladoled i osvežavajući napitak u vlasništvu osumnjičenog. Lice će biti predato tužilaštvu na dalje postupanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija