• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2023

13:52

LJOTIĆEVCI + EVROPEJCI = ĐILASOVCI! Sad je potpuno jasno: Svaki glas za "opoziciju" jeste glas za Đilasa

printscreen

Vesti

LJOTIĆEVCI + EVROPEJCI = ĐILASOVCI! Sad je potpuno jasno: Svaki glas za "opoziciju" jeste glas za Đilasa

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić na prvom predizbornom mitingu liste "Srbija ne sme da stane" rekao je da ova lista protiv sebe ima udružene samozvane evropejce, kvazi patriote, tajkune, ali i "neke treće koji kažu da su bliski sa vlašću".

Svi će se oni, odmah posle izbora 17. decembra, ujediniti i pokušati da otmu vlast - i oni koji se izdaju za najveće evropejce i oni najgori desničari, ljotićevci, upozorio je šef države.

Ove reči predsednika sa današnjeg skupa u Leskovcu potvrđuju i sami tzv. opozicionari. Tako je Đilasova Marinika Tepić poručila da očekuje da će posle izbora biti formirana ‘tehnička vlada svih protiv Vučića’ bez obzira na nepomirljive ideološke razlike i potpuno oprečne stavove o najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima!?! I samozvani ‘patrijota’ Miloš Jovanović u gotovo svakom svom javnom nastupu ‘vodi ljubav’ sa Đilasom i kao najnormalniju stvar najavljuje savez sa onima za koje je do juče govorio da su izdajnici!?!

Konačno, i Milica Stamenkovska i Boško Obradović, s jedne, i Nebojša Zelenović i Ćuta Jovanović, s druge strane, najavljuju koaliciju ‘svi sa svima’ čiji je jedini cilj, jedini plan i program rušenje Vučića i otimanje vlasti!

Jasno je, dakle, nema nikakve sumnje - svaki glas za bilo koju drugu listu osim za listu ‘Srbija ne sme da stane’ jeste glas za tajkuna Dragana Đilasa i vraćanje na vlast onih koji su ovu zemlju opljačkali i pre 2012. doveli sve nas na ivicu bankrotstva.

Mislite o tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija