• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2023

12:27

Tadić raskrinkao tajkunsku N1, pa Srđanu Milivojeviću poručio: Tvoja i Lutovčeva stranka su lažovi!

printscreen kurir

Vesti

Tadić raskrinkao tajkunsku N1, pa Srđanu Milivojeviću poručio: Tvoja i Lutovčeva stranka su lažovi!

Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić nastavio je da se razračunava putem društvenih mreža sa lažnim navodima da je falsifikovao potpise.

Njega je sada član onoga što je ostalo od Demokratske stranke Srđan Milivojević javno napao zbog toga što je Tadić rekao da će tužiti novinarku tajkunske N1 televizije za klevetu.

"Osuđujem pretnje tužbama novinarki Žaklini Tatalović samo zato što hrabro i odgovorno radi svoj posao i postavlja pitanje kako su neki sakupili potpise za predaju izbornih lista iako pojedini potisani građani tvrde da nisu podržali te izborne liste",  napisao je Milivojević.

Foto: printscreen

 

 

A onda mu je Boris Tadić sasuo sve u lice o onome što je ostalo od Demokratske stranke, čiji je lider Zoran Lutovac, a koja učestvuje na Đilasovoj tajkunskoj koaliciji „Srbija protiv nasilja“:

Foto: printscreen

 

"Da li osuđujete i upućivanje optužbi bez dokaza na račun onih koji nemaju ni nadležnost za to za šta su optuženi? Da li ste osudili i lažne optužbe od strane SPN i funkcionera Vaše stranke da nam SNS skuplja potpise u Sremskoj Mitrovici? I kako se takva javna optužba ne naziva pretnjom i podneta prijava, a pravni odgovor na to je pretnja? Pri tom, mi prvi se zalažemo da se sve ovo istraži i da nije Rašković podneo prijavu, mi bismo je podneli. Ali je besramno jednako legitiman odgovor na ovakve javne optužbe nazivati pretnjom. Deo opozicije se ponaša prema svojoj konkurenciji identično kao što se Vučić ponaša prema čitavoj opoziciji. Umesto da se svi zajedno borimo protiv ovog režima, deo opozicije opet ovo pretvara u borbu za bolje mesto na Titaniku i naša lista je sve vreme izložena napadima od strane opozicije i tzv. nezavisnih medija. Da se razumemo, sve ovo je takođe nasilje. Političko i medijsko. Sram vas bilo", poručio im je Tadić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija