• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

18:12

Dok mi vodimo Beograd i Srbiju, Kosovo i Metohija su uvek deo Srbije! Šapić se obratio u Areni

Miloš Rafailović

Vesti

Dok mi vodimo Beograd i Srbiju, Kosovo i Metohija su uvek deo Srbije! Šapić se obratio u Areni

Podeli vest

Prvi na listi Beograd ne sme da stane Aleksandar Šapić kaže da su se Srbija i Beograd razvili u prethodnih 12 godina.

- Samo zlonameran čovek ne vidi bulevare, škole, vrtiće, Prokop, Beograd na vodi. Samo onaj koji ne želi da vidi ne vidi koliko su Beograd i Srbija danas drugačiji i stabilniji, perspektivniji. Mnogi se vraćaju iz inostranstva, dolaze mladi ljudi, otvaraju se nove firme - kaže Šapić.

Često su puna usta političkim protivnicima o školama i vrtićima, kaže on.

- Šta ćemo učiti decu u vrtićima ako oni preuzmu Beograd. Da bata i seka nisu bata i seka, već dete 1 i dete 2. Da nema mame i tate, već roditelja 1 i 2. Hoćemo ih učiti da je srpski narod genocidan. Hoćemo li da ih učimo da treba da zatvorimo odnose sa našom pravoslavnom braćom sa istoka. Hoćemo li ih učiti da KiM nisu deo Srbije - kazao je on.

Dok mi vodimo Beograd i Srbiju, Kosovo i Metohija su uvek deo Srbije, kazao je Šapić.

- Kako mi možemo da ulazimo u Evropu, kada smo njen deo, krvlju su je branili naši đedovi. Nema šta mi da ulazimo, mi smo deo nje i kreiramo njene vrednosti. Situacija u kojoj se danas nalazi Srbija je izuzetno teška. Kako zbog geopolitičkih dešavanja, tako i zbog onoga što su uradili oni koji su nas vodili prethodne generacije - kaže Šapić.

Ističe da dobro zna koliko važnu ulogu predsednik Vučić ima, da je stalno između čekića i nakovnja, i da i pored svega vodi državu putem prosperiteta.

- I zato poštovani predsedniče, ja vam verujem, i narod vam veruje. Vodite nas u sigurnu budućnost, zato što ne smemo da stanemo. Živeo Beograd, živela Srbija - zaključio je Šapić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija