• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2023

21:35

Nikolić: Na Đilasovim listama sve nasilnik do nasilnika

SNS

Vesti

Nikolić: Na Đilasovim listama sve nasilnik do nasilnika

Podeli vest

Od 1. do 25. novembra, tajkunski mediji su emitovali preko 110 sati, 80 minuta i 50 sekundi sadržaja koji najbrutalnije širi mržnju usmerenu prema predsedniku Vučiću, izjavila je Milica Nikolić član Predsedništva Srpske napredne stranke

"U svim mogućim programima, od informativnog do zabavnog, pozivajući na nasilje nad njim, uz jeziv broj laži i uvreda.

Samo u tom periodu!

Tako da svaka glupost koju je Đilasova Marinika prosula, ne da ne pije vodu, nego govori isključivo o tome na šta je sve, u svom moralnom posrnuću, spremna da uradi u borbi za frekvenciju tajkunskih medija.

A da joj Šolak i Đilas budu što zadovoljniji, začinila je svoj bućkuriš gluposti sa bezbroj lupetanja, samo njoj svojstvenih.

Pominje ona i kriminal i korupciju, nasilje, drogu, zaboravljajući da niko nije lud i da ćemo je ubrzo podsetiti zbog čega im je to na umu.

Njen gazda, tukao je ženu i tasta, a na njihovim listama, što republičkoj, što lokalnim, sve nasilnik do nasilnika.

Što se tiče kriminala i korupcije, najbolje da pita gazdu odakle mu 619 miliona evra, a može i samu sebe, o svemu onome što je radila kao pokrajinska sekretarka.

A tek što se droge tiče, pa ona tražila od narko dilera da iseli novinara iz Pančeva, koji je pisao ono što joj se nije dopalo. Pokazao nam je i njihov kandidat Miketić kako smrče kokain, objavio sve sam.
Bilo je i bludničenja.

Bilo je u njihovim redovima svega, svakakve bruke i sramote, ali plaćane novcem građana Srbije.

I u tome je problem, jer samo narodne kase hoće da se dočepaju.

Samo to im je cilj, pa da opet unište Srbiju, baš kako je to bilo do 2012.

Zbog toga, građani Srbije 17. decembra biraju između prošlosti i budućnosti! Između Đilasa i Vučića!

I nema nikakve dileme da će narod izabrati budućnost u koju Srbija mora da nastavi svoj put, a na tom putu je jedino vodi predsednik Vučić.

I nema te lažljive Marinike, bila ona iz leve ili desne Đilasove kolone, koja će prekriti narodu oči i zdrav razum, da narod ne vidi rezultate i koliko toga je urađeno od 2012. i da narod ne zna šta bi se sa Srbijom desilo ukoliko bi se u prošlost, pre te godine, vratila.

A da se ne bi vratila, nego nastavila svom snagom napred, Srbija ne sme da stane!", stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija