• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

17.12.2023

20:10

"Narod prepoznaje ko Srbiju voli istinski": Lazar Ristovski nakon glasanja: "U tome je razlika između pozicije i opozicije!"

Miloš Rafailović

Vesti

"Narod prepoznaje ko Srbiju voli istinski": Lazar Ristovski nakon glasanja: "U tome je razlika između pozicije i opozicije!"

Podeli vest

Poznati glumac Lazar Ristovski danas je u ranim jutarnjim časovima glasao u Osnovnoj školi Kralj Petar I na beogradskoj opštini Stari grad.

Nakon što je obavio svoju građanski dužnost, popularni glumac je dao izjavu za okupljene medije. 

Glumac je za medije istakao šta za njega predstavlja glasanje i zašto je bitno da se izađe na izbore. 

- Glasanje je izbor slobodne volje naravno svakoga. Ono što bih rekao i što je važno to je da je ova kampanja od strane našeg predsednika vođena na visokom, profesionalnom i moralnom nivou pre svega i takvi se rezultati i očekuju na kraju. Rekao bih da narod prepoznaje ko Srbiju voli istinski i ko za Srbiju radi, a ko je voli samo namenski, za ovo današnje glasanje. U tome je velika razlika između pozicije i opozicije. Što se tiče Beograda, rekao bih da Beograd ne pripada njima kao što oni vole da kažu. Mislim da će se Srbija radovati večeras - rekao je Ristovski. 

Lazar se osvrnuo i prokomentarisao ljude koji ne žele da izađu na glasanje. 

- Ne znam zašto to rade i zašto dozvoljavaju da njihovu sudbinu rešava neko drugi, smatram da to nije baš inteligentno - rekao je glumac. 

Za kraj, Ristovski je priznao kakav ishod očekuje od današnjih izbora. 

- Ja sam siguran da ćemo mi pobediti na svim mestima i kao što sam rekao malopre, narod prepoznaje ko Srbiju voli stvarno, a ko namenski - izjavio je on. 

Na Informer TV u toku je specijalna emisija "Izborna noć" u kojoj ćemo objaviti prve rezultate današnjih izbora, analiziraćemo trenutno stanje sa stručnjacima. Sve aktuelnosti pratite uživo na Informer TV!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija