• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2023

22:13

Morate pogledati! Izborni hit-video: Skitnice, čekajte me, ja nemam gdeee

printscreen

Vesti

Morate pogledati! Izborni hit-video: Skitnice, čekajte me, ja nemam gdeee

Podeli vest

Dr Branimir Nestorović je najveće iznenađenje izbora koji su održani u nedelju, ostvario je odličan rezultat i na parlamentarnim i na lokalnim izborima.

Pored Nestorovića, bilo je još nekoliko iznenađenja, ali ne baš bajnih za kandidate. Naime, u skupštinskim klupama neće sedeti između ostalih Milica Zavetnica, Boško Obradović, Boris Tadić, Saša Radulović i Vuk Jeremić.

Pogledajte hit video na ovu temu: 

 

Prema preliminarnim rezulatima izbora za narodne poslanike za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila je do sada 1,721.572 glasa - 46,71 odsto, saopštila je veceras Republička izborna komisija nakon što su obrađena sva 8.273 biračka mesta u Srbiji.

Do 20 sati, prema rečima predsednika RIK Vladimira Dimitrijevića obrađeno je 96,68 birački mesta.
Na osnovu tih podataka izborna lista "Srbija protiv nasilja" osvojila je 23,58 odsto glasova.
Izborna listu "Ivica Dačić - premijer Srbije", prema do sada obrađenim podacima osvojila je 6,57 odsto glasova, Koalicija NADA za Srbiju Miloš Jovanović 5,03. Lista Branimira Nestorovića "Mi - glas iz naroda" dobila je do sada 4.69 odsto obrađenih glasova.

Za listu Srpske radikalne strake glasalo je 1,47 odsto birača, Nacionalo okupljnje dobilo je 2,78 odsto podrške građana. Savez vojvođanskih Mađara osvojio je 1.70 do sada obrađenih glasova.
Izborna lista "Usame Zukorlić - Ujedinjeni za pravdu - Stranka pravde i pomirenja - Bošnjaci Sandžaka, Tomislav Žigmanov - Demokratski savez Hrvata u Vojvodini" osvojila je 0,77 odsto glasova.

Izborna lista "SDA Sandžaka - Sulejman Ugljanin" osvojila je 0,59 procenata.

Izborna lista "Zajedno za budućnost i razvoj - koalicija za mir i toleranciju"  0,18.

"Narodna stranka - siguran izbor, ozbiljni ljudi" 0,88 odsto. Za Izbornu listu "Saša Radulović - Boris Tadić - Dobro jutro, Srbijo" glasalo je 1,18 odsto birača. 

"Politička borba Albanaca se nastavlja - Šaip Kamberi"  osvojila je 0,37 odsto, dok je za izbornu listu "Srbija na zapadu - Da se struka pita" glasalo  0,14. 

Ruska stranka osvojila je 0,30 procenata, a lista Čedomira Jovanovića 0,24.
Izborna lista "Albanska demokratska alternativa - Ujedinjena dolina" osvojila je 0,09 odsto glasova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija