• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.12.2023

20:17

Orlić: Od lažnog imena "Srbija protiv nasilja" ostalo golo nasilje!

Pedja Milosavljević

Vesti

Orlić: Od lažnog imena "Srbija protiv nasilja" ostalo golo nasilje!

Podeli vest

Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, kaže da je večeras jasno da je od lažnog imena "Srbija protiv nasilja" ostalo golo nasilje!

Najveći nasilnici i divljaci, uništitelji i kabadahije iz bivšeg režima pod komandom tajkuna i lopova, večeras su krenuli u svoj mračni pir - uništavanja institucija i pokušaja da celu Srbiju uvuku u sukob i nesreću. Divljačko demoliranje Skupštine grada i pokušaji da zgradu zapale, uz otvorene pozive na linč i upotrebu eksploziva finalni su stadijum bezumlja razularene bande koja bi da se dočepa vlasti po cenu tuđih glava - ističe Orlić, i dodaje:

- Od lažnog imena "Srbija protiv nasilja" ostalo je golo nasilje i destrukcija, usmereno protiv Srbije i namereno da joj namakne omču oko vrata, brutalnim gaženjem narodne volje i prava na život i mir pristojnih i poštenih ljudi, koji jesu ubedljiva većina u ovoj zemlji. Srbija im to neće dozvoliti, neka budu sigurni. Srbija je odabrala život i napredak, stala snažno uz svog predsednika Aleksandra Vučića i odlučila da - neće da stane. A banda bezumnika i divljaka u prošlost i mrak može da odvuče samo - samu sebe. Sa Srbijom oni nemaju ništa zajedničko - naglašava Orlić.

Prethodno je opozicija napravila strašan haos u centru grada, kada je na silu pokušala da upadne u državne institucije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija