• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.12.2023

09:10

Još samo islamistička Slobodna Bosna veruje u Mariniku i Đilasa! Želi da zapale Beograd i destabilizuju Srbiju!

ATAIMAGES

Vesti

Još samo islamistička Slobodna Bosna veruje u Mariniku i Đilasa! Želi da zapale Beograd i destabilizuju Srbiju!

Podeli vest

Islamistička Slobodna Bosna, koju verno prate i citiraju mediji Dragana Đilasa, konstantno vodi prljavu kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i Srbije, a sada je objavila tekst kojim potvrđuje da veruje u Mariniku i Đilasa i žarko želi da zapale Beograd.

Na portalu Slobodne Bosne osvanuo je naslov: "Uoči današnjeg protesta u Beogradu: "Studente nije pobedio Tito, nije ni Milošević, neće ni Šapić, koji ne zna šta znači studirati, a ni Vučić, koji misli da se..."

Foto: printscreen

 

U tekstu se dalje navodi da je kandidat za gradonačelnika Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović rekao je da je "za nama godina koja bolje da se nije ni desila", pominjući tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu. 

Dodao je da "studente nije pobedio Tito, nije ih pobedio Milošević, ni Šešelj koji je na njih vadio pištolj, neće ih pobediti ni Šapić koji ne zna šta znači studirati, a ni Vučić koji misli da se studenti pobeđuju tako što se hapse". 

Ovim je Slobodna Bosna jasno stavila svima do znanja da podržava proteste i nasilne demonstracije u Beogradu. 

Jer, pored toga što svakog dana blokiraju saobraćaj i institucije, grupa "studenata" i njihovih političkih lidera pre nekoliko dana je ruinirala Skupštinu grada Beograda i uništila nameštaj od velike vrednosti, usput pokušavajući da zapale ovu instituciju. 

Islamističko glasilo je ovim jasno poručilo da podržava huligane i demonstrante koje predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić, a koji žele da destabilizuju Srbiju. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija