• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

21:10

HOLANĐANI JEDVA ČEKAJU GAUČOSE SA MESIJEM! Ne spremamo se posebno za NJEGA, već samo da POBEDIMO!

AP Photo/Francisco Seco

Fudbal

HOLANĐANI JEDVA ČEKAJU GAUČOSE SA MESIJEM! Ne spremamo se posebno za NJEGA, već samo da POBEDIMO!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Holandije Virdžil van Dajk rekao je danas da njegovu selekciju dele "tri utakmice do slave" i da "želi da pruži maksimum na terenu" u meču četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Argentine.

- Imamo ovu glad i ovaj san... Ovo je naša prilika - rekao je 31-godišnji odbrambeni igrač.

Fudbaleri Holandije i Argentine sastaju se u petak od 20.00 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Fudbaler Liverpula je dodao da ne razmišlja o "osveti" za prethodne poraze od Argentine, poput onog u polufinalu Svetskog prvenstva 2014. godine, kada je južnoamerička selekcija posle penala bila bolja sa 4:2.

- To ne stvara nikakav poseban pritisak. Ali ovo je četvrtfinale, pa je svakako posebno. Ponosan sam i srećan što sam sa momcima i što mogu da prođem u polufinale i da približim san za Holandiju. Želimo samo da pokažemo naše kvalitete, naše jedinstvo, naš timski duh i da napredujemo na turniru - istakao je on.

Foto: Reuters

Van Dajk je rekao da igrači moraju da budu oprezni protiv Argentine, za koju kaže da je sjajan tim sa odličnim igračima.

- Moraćemo da budemo dobri na svim nivoima, da se dobro pripremimo i da budemo spremni za ovu utakmicu - ocenio je on.

Za argentinskog napadača Lionela Mesija, sedmostrukog dobitnika Zlatne lopte, Van Dajk je rekao da se radi o "jednom od najboljih igrača ovog vremena", uz portugalskog napadača Kristijana Ronalda.

- Ne spremamo se posebno za njega, već da pobedimo Argentinu, znajući kakvu je ulogu imao u njihovim uspesima tokom godina - zaključio je Van Dajk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17