• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2021

13:22

Objavila sliku sa plaže, a nije ni slutila da u rukama drži NEŠTO ŠTO MOŽE ZA NEKOLIKO MINUTA DA UBIJE 26 LJUDI

Zanimljivosti

Objavila sliku sa plaže, a nije ni slutila da u rukama drži NEŠTO ŠTO MOŽE ZA NEKOLIKO MINUTA DA UBIJE 26 LJUDI

Podeli vest

Jedna turistkinja za dlaku je izbegla smrt nakon što je u rukama držala plavoprstenastu hobotnicu, koja je u stanju da za nekoliko minuta ubije 26 ljudi. Kejlin Filips je na Tik Toku objavila video koji je prikazuje kako drži smrtonosno biće, potpuno nesvesna da rizikuje smrt.

- Odlazak na Bali i neznanje da držim jednu od najopasnijih životinja” glasio je naslov videa za koji se slikala sa hobotnicom čiji otrov može da zaustavi disanje u roku od nekoliko minuta, prenosi "San".

Na sreću ništa se nije dogodilo, međutim, muškarac po imenu Eron Piks (42) prošao je mnogo gore. On je hitno prebačen u bolnicu kada mu je ćerka Sofi (11) dala školjku koju je pronašla dok je plivala sa bratom u blizini Perta u Australiji.

- Kad smo došli kući i kad sam izvadio školjke da ih očistim, plavoprstenasta hobotnica je bila u mojoj ruci - ispričao je Eron.

Onda je otkrio da mu se još jedna skriva u džepu. Medicinari su pretpostavili da mu je ona samo okrznula nogu, zbog čega su reagovali na vreme i Piks je prošao samo sa blažom reakcijom.

- Prilično je zastrašujuće pomisliti da sam mogao da umrem od ujeda i to pred decom - rekao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija