• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

30.05.2021

08:27

Mladić posle dve godine otkrio "lažni" ormarić u kuhinji, kada je otvorio zaprepastio se! Foto

Zanimljivosti

Mladić posle dve godine otkrio "lažni" ormarić u kuhinji, kada je otvorio zaprepastio se! Foto

Podeli vest

Muškarac iz Londona nasmejao je Tviter korisnike kada je otkrio da u stanu u kojem živi već dve godine, zapravo ima nešto što bi mu olakšalo svakodnevicu, ali nije to primetio sve do sada

Tom Hejl podelio je na Tviteru svoj urnebesni gaf i napisao: "U šoku sam. Živim u stanu već dve godine i tek sam danas otkrio da imam mašinu za sudove. Mislio sam da je to lažni ormarić. Izgubio sam dane života na pranje", prenosi "Dejli mejl".

Objavio je fotografiju zatvorenog ormarića, ali i otvorenog, odnosno mašine za sudove koju je već napunio tanjirima i drugim posuđem.

 

 

Korisnike društvenih mreža njegova objava je nasmejala, a mnogi su komentarisali kako im nije jasno kako ni u jednom trenutku nije povukao ručkicu ormarića za koji je mislio da je lažan.

- To mnogo govori o tvojoj radoznalosti - poručio mu je tako jedan korisnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija