• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

22.10.2022

22:50

PRIČAM IM KAKO SAM JADNA I KAKO MI TREBAJU PARE! Devojka otkrila kako ISKORIŠĆAVA momke, preko aplikacije za upoznavanje!

Zanimljivosti

PRIČAM IM KAKO SAM JADNA I KAKO MI TREBAJU PARE! Devojka otkrila kako ISKORIŠĆAVA momke, preko aplikacije za upoznavanje!

Podeli vest

Devojka je podelila na jednom sajtu kako upoznaje momke, a kada joj pošalju novac, prekida kontakt i prelazi na sledeće

Na jednom sajtu za ispovesti, devojka je šokirala mnoge priznanjem kako iskorišćava ljude i uopšte se ne kaje:

- Upoznajem momke na aplikacijama i onda im pričam kako studiram i kako sam jadna i kako mi trebaju pare da preživim do kraja meseca. Ako pošalju, prekinem kontakt, a oni neka misle, nije mi žao jer sami su hteli da šalju, šta im mogu. Kad potrošim, pecam dalje - otkrila je ova devojka, a onda su usledili i komentari:

- Ovako se prosi u 21. veku, a ne sedenje na 'ladnom betonu.

- Pa i jesi jadna.

- Kakvih sam se muških pacijenata nagledala po društvenim mrežama, ništa me ne čudi, daće novac samo za nadu da vide golu žensku, sto posto znači.

- Imam 50 godina i svaki put kad pročitam ovako nešto, pitam se šta se desilo sa kućnim vaspitanjem?

- Ja ih uopšte ne žalim. Koliko mozga treba da imaš da šalješ novac osobi koju nikad u životu nisi video?

Šta vi mislite o ovome? 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija