• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

03.04.2023

06:10

8 BILJAKA KOJE MOŽETE GAJITI KOD KUĆE! Evo kako da napravite vašu malu baštu od krastavaca, limuna, borovnica... (VIDEO)

Facebook/creative explained

Zanimljivosti

8 BILJAKA KOJE MOŽETE GAJITI KOD KUĆE! Evo kako da napravite vašu malu baštu od krastavaca, limuna, borovnica... (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko želite da imate vašu malu baštu, biljke poput krastavaca, manga, limuna, borovnica i još neke, možete i sami da gajite kod kuće.

Sa sunčanim i lepim vremenom, pijace takoreći "procvetaju" i budu prepune raznoraznog voća i povrća.

Ukoliko ste jedni od onih koji se ujedno dive kako ukusu, tako i izgledu biljaka poput trešnji, pomorandži, krastavaca, limuna... onda je ovaj snimak upravo za vas.

Na društvenoj mreži Fejsbuk, naišili smo na video u kojem jedan mladić objašnjava kako možete da imate sopstvenu bašticu.

Sigurno bi vam bilo veoma lepo da ujutru ustanete i uberete limun koji ste sami odgajili ili pojedete svežu pomorandžu.

Najbolje od svega jeste da ništa ne zahteva posebno zalaganje, jedino će biti potrebno malo vremena dok se ne pojave korenčići.

U suštini, postupak je sličan za sve biljke, izdvojite seme(nke), pospite cimetom, pa ostavite u frižider da pusti korenje, koje ćete potom zasaditi u saksiju sa zemljom i malo zalijte vodom.

Kako to izgleda za nekoliko biljaka pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija