• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.03.2024

11:46

Drama na dvoru! Kraljevska porodica pred ponorom: U sve umešana Kejt Midlton

EPA

Zanimljivosti

Drama na dvoru! Kraljevska porodica pred ponorom: U sve umešana Kejt Midlton

Podeli vest

Svi strepe za Kejt Midlton zbog onog što bi mogao da uradi njen ujak Geri Goldsmit.

Ujak Kejt Midlton Geri Goldsmit se sprema da uđe u rijaliti program "Veliki brat", a porodica strepi od bruke i sramote koje bi mogle da nastanu iz ove avanture.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

Goldsmit (58) je brat princezine majke Kerol Midlton, a insajderi tvrde kako je ona besna kao ris. Pribojava se da bi Geri mogao da obelodani pojedine kraljevske tajne.

Kejt ćuti već nedeljama 

Ova vest stiže kao šok nakon svega što je snašlo kraljevsku porodicu. Kejt je operisana pre nepuna dva meseca i društvene mreže su preplavile razne teorije zavere zbog činjenice da se ne oglašava već nedeljama.

Mada je kraljevska porodica najavila da o Kejtinom stanju neće objavljivati nikakve vesti osim ako se ne desi nešto zaista izuzetno, javnost je zabrinuta što nema novosti. Na internetu kruže bizarne priče kako je Kejt imala plastičnu operaciju, spominje se čak i ugradnja "brazilske zadnjice", zatim kako je dala bubreg kralju Čarlsu, a vrhunac je ideja da princeza zapravo umrla.

 

 

Na sve to, Kensingtonska palata je odbila da daje bilo kakve komentare, a novo "ulje na vatru" dolilo je Vilijamovo iznenadno povlačenje sa veoma važnog porodičnog skupa.

Princ se ničim nije opravdao, već je samo izjavio kako "iz ličnih razloga" neće moći da prisustvuje pomenu grčkog kralja. Mnogi su procenili kako bi jedino Kejtino zdravstveno stanje moglo da bude razlog za ovakvu neobičnu odluku, piše Mirror.

Sada je briga u vezi sa Kejt dignuta na stepen "crvenog alarma", jer bi ponašanje njenog ujaka u rijaliti programu "Veliki brat" moglo da izazove neslućeni stres za princezu. Posle svega što su ona i Vilijam preživeli sa Megan Markl i princom Harijem, ovako nešto joj zaista nije potrebno.

Crna ovca

Gerija Goldsmita već dugo smatraju "crnom ovcom" u porodici. Biznismen kojem je IT kompanija donela bogatstvo već godinama niže skandal za skandalom. Na njegovom prvom venčanju je jedna od deveruša bila, tada devojčica, Kejt Midlton, ali se Geri ženio još tri puta. Uspeo je da izbegne zatvor nakon nasilja nad četvrtom ženom, ali je osuda javnosti bila velika. Pre desetak godina je uhvaćen na Ibici kako deli kokain sa prostitutkom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Point De Vue (@pointdevue)

 

Ipak, kako navodno mnogo voli i poštuje Kejt i Vilijama, mnogi se nadaju da će prinčevski par biti pošteđen bruke. Da li će Kejtina majka Kerol, kao i sama Kejt mirno spavati dok je ujka Geri ispred kamera "Velikog brata"? 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija