• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna/Informer.rs

28.05.2016

12:03

DIREKTNO U METU! U vazdušnim napadima u Siriji stradalo najmanje 104 islamiste!

Vesti

DIREKTNO U METU! U vazdušnim napadima u Siriji stradalo najmanje 104 islamiste!

Podeli vest

Najmanje 104 ekstremista Islamske države su ubijena u vazdušnim napadima koalicije predvođene SAD i turskim artiljerijskim napadima u Siriji, saopštila je danas državna novinska agencija Anadolija

U saopštenju se navodi da su se napadi dogodili kasno sinoć, nekoliko časova nakon što su rakete ispaljene iz pravca Sirije pogodile jug Turske i ranile pet osoba, prenosi AP.

U vazdušnim i artiljerijskim napadima uništeno je sedam objekata koja je Islamska država koristila kao sedište.

BAN KI MUN ZABRINUT: Rešavanje sirijske krize može da potraje!

Ove godine je u prekograničnim napadima iz Sirije na grad Kilis u Turskoj, ubijena 21 osoba, a ranjeno nekoliko desetina civila.

Turske vlasti za ove napade optužuju pripadnike "Islamske države" koji su prisutni u severnoj Siriji.

Turska vojska redovno uzvraća na ove napade tako što granatira položaje islamista.

STRAVIČNI OBRAČUNI U ALEPU! U sukobima nastradalo najmanje 60 osoba!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija