• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.01.2017

18:40

REŠEN SLUČAJ "NAPADA NA DŽAMIJU" U ISTANBULU! Uhapšen petnaestogodišnjak, pucao na oca i rođaka!

Vesti

REŠEN SLUČAJ "NAPADA NA DŽAMIJU" U ISTANBULU! Uhapšen petnaestogodišnjak, pucao na oca i rođaka!

Podeli vest

Policija je uhapsila petnaestogodišnjaka, koji je ranije danas pucao na svog oca i još jednu osobu u Hasan Paša džamiji u severnom delu Istanbula, a istragom je utvrđeno da je do obračuna došlo zbog porodičnih problema, javlja Anadolija

Kako prenosi turska agencija, G.A. (15) je ušao u džamiju i pucao na svog oca A. A. i J.D. koji je bio pored njega tokom molitve. Njegov otac i drugi povređeni su u bolnici.

Anadolija navodi da je policijskom istragom utvrđeno da je do pucnjave došlo zbog porodičnih problema.

Pucnjava se desila u popodnevnim satima, kada se veliki broj vernika okupljao radi večernje molitve i kada je napadač otvorio vatru iz puške.

Ta pucnjava desila se svega nekoliko sati nakon napada na noćni klub "Reina" u kome je veliki broj ljudi poginuo i ranjen.

 

(VIDEO) SNIMAK NAPADA OTKRIVA JEZIVU ISTINU: Terorista u crnom pobio obezbeđenje kluba i POČEO MASAKR!

(VIDEO/FOTO) PAKLENA NOĆ U ISTANBULU: Terorista u kostimu Deda Mraza ubio najmanje 39 ljudi!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
CICKA

pre 7 godina

Мотив напада је пријатељство Русија Турска

PolPot

pre 7 godina

Njima ni dzamija nije sveto mesto? Vreme je da im Putin zasije jednu pecurkicu od nekih 10 kilotona tamo negde u Rakku, da malo svetle i trepere u mraku i da se smire na jedno 100 godina.....

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija