• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

31.10.2017

10:08

TILERSON TRAŽI OD KONGRESA DOZVOLU DA BOMBARDUJE SVAKU ZEMLJU NA PLANETI: Ovo je kraj civilizacije!

Vesti

TILERSON TRAŽI OD KONGRESA DOZVOLU DA BOMBARDUJE SVAKU ZEMLJU NA PLANETI: Ovo je kraj civilizacije!

Podeli vest

Američki državni sekretar Reks Tilerson pozvao je Kongres da dozvoli administraciji da koristi vojnu silu protiv terorista ili drugih vojnih formacija bez navođenja tačne lokacije njene primene



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 6 godina

A kad li su se to oni i njihovi partneri borili protiv terorista? Oni proglase koga hoce za sta hoce i da daju sebi pravo do bombarduju i ubijaju ali zaboravljaju da i oni imaju decu i da su i oni od krvi i mesa a taj mac ima dve ostrice.

Branko

pre 6 godina

Oni sami od sebe traze dozvolu da ubijaju po svetu ! Potrebno je da svakog zarobljenog americkog oficira ili vojnika izvesti pred lokalni sud za ratne zlocine, zatosto oni ne priznaju medjunarodne sudove...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija