• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

16.04.2021

18:02

LIDERI NEMAČKE, FRANCUSKE I UKRAJINE POZVALI RUSIJU DA POVUČE VOJSKU! Zelenski spreman narazgovor sa Putinom!

Vesti

LIDERI NEMAČKE, FRANCUSKE I UKRAJINE POZVALI RUSIJU DA POVUČE VOJSKU! Zelenski spreman narazgovor sa Putinom!

Podeli vest

Lideri Nemačke, Francuske i Ukrajine pozvali su danas Rusiju da povuče dodatne vojne snage koje je rasporedila u blizini ukrajinske granice kao i sa Krima

Angela Merkel, Emanuel Makron i Volodimir Zelenski razgovarali su na video-konferenciji i izrazili zabrinutost zbog gomilanja ruske vojske, saopštilo je iz Berlina.

- Oni su zatražili povlačenje ruskih snaga kako bi se postigla deeskalacija - navodi se u saopštenju, prenosi Rojters.

Ukrajinski predsednik rekao je da je spreman da učestvuje u četvorostranim razgovorima u kojima bi učestvovao i ruski predsednik Vladimir Putin kako bi se smirile tenzije.

Zelenski je rekao da misli da su mogući mirovni razgovori i da bi odvojeni sastanak američkog i ruskog predsednik Džoa Bajdena i Vladimirom Putinom mogao da pomogne u rešavanju nekih pitanja, prenosi Rojters.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 3 godine

Ovakav poziv nebi poslala na mala deca. Imaju li oni išta u glavi kad ovako nešto traže. Dogurali kompletnu borbenu tehniku na granicu sa Rusijom a traže da se Rusija povuče. Pa nije Rusija baš toliko neiskusna da ne zna šta joj se može desiti. Povucite vi vaše snage u svoje zemlje, što pre inače bi im se mogle posmrzavati zadnjice. Idite kući i ne vraćaj te se više.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17