• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/B92

18.03.2022

16:37

RUSI SE VRAĆAJU U KATASTROFU, ZELENSKI LIKUJE! Okupacijom na Ukrajinu uništiće sve što su gradili 25 godina, a uveren je i u još jednu stvar...

AP/Photo

Vesti

RUSI SE VRAĆAJU U KATASTROFU, ZELENSKI LIKUJE! Okupacijom na Ukrajinu uništiće sve što su gradili 25 godina, a uveren je i u još jednu stvar...

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski kazao je danas da će se "Rusi vratiti tamo gde su nekada počeli da se uzdižu – u katastrofu 90-ih"

Zelenski je u video poruci istakao da je uveren da će "okupator napadom na Ukrajinu uništiti sve što je rusko društvo postiglo u proteklih 25 godina".

"Uveren sam da će okupator napadom na nas uništiti sve što je rusko društvo postiglo u proteklih 25 godina. I vratiće se tamo gde su nekada počeli da se uzdižu – u 'katastrofu 90-ih'. Samo bez slobode", kazao je.

Podsetimo, specijalna operacija Oružanih snaga Rusije u Ukrajini ušla je u 23. dan.

 

 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Spasko

pre 2 godine

Zelenski i Greta Thunberg su zapadno placenicke nacisticke psihopate kreirane na tavistock Institutu za manupulaciju masama , gradjani evrope nemaju pojma kako i koliko vec dugo ogromne kolicine novca od evropljana pljackaju politicari belgijske brizelskenacisticke leopoldijanske rimskosolomonske monarhije koji upravljaju evropskom uniijom a nije ih uopste izabrao evropski narod . Evropski narod nije uopste izglasao niti odobrio da nacisticka hrvatska postane clanica EU .

Ero

pre 2 godine

Ovaj Zelenski je pravi humorista.On vidi gde će Rusija biti a nevidi gde je on Ukrajinu doveo.Čist demagog.Desetka iz demagogije.Da je vodio Ukrainu dobrim demokratskim putem prema razvoju i prosperitetu nebitno danas svi imali ono što imamo,rat itd.

Mapko

pre 2 godine

Ne brini i ne sikiraj se za Rusiju, gde ce i kako ce, to nije tvoja stvar. Nisi trebao da gradis tajne opasne i smrtne laboratorije sa amerikancima u blizini ruske granice, nisi trebao da pretis da ce tvoja zemlja ponovo razmatratiti da nabavi atomsku bombu, a na kraju krajeva, kada si dobio glasove ruske populacije na izborima 2019, trebao si ispostovati njihovu volju i odmah prekinuti "genocid" nad Rusima u Donbassu, nisi trebao da prihvatis da se zabrani ruski jezik, nisi trebao da zabranis ruske lokalne televizije a na kraju nisi trebao da strpas u zatvor ruski legalni izabrani poslanici i pokrajinskih predstavnika, na kraju si zabranio te iste ruske partije. A sto se tice standarda, pogledaj svoju zemlju, jako je bogata a najkorumpirana zemljdrzava u Evropi i najsiromasna. Takodje se zapitaj sto je Ukrajina izgubila preko 20% svoje populacije zadnjih 25 godina, svi bezu. Zapitaj se zasto. Pa tek posle kada nadjes odgovor, onda ces moci da solis pamet Rusima i Rusiji.

Amater

pre 2 godine

PITANJE STA CES POTPISATI,ZA SADA SI IZGUBIO SKORO POLOVINU UKRAINE...

zoran

pre 2 godine

Ukraina ce se vratiti u kameno doba sa izmenjenom geografijom

petar

pre 2 godine

Dovoljno je samo to kako i uz pooć koga je došao na predsedničko mesto.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17