• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

15.07.2022

10:06

"ZAJEDNO SA BRAĆOM HRVATIMA OSVETIĆEMO SE VUČIĆU!" Skandalozno! Ukrajinski poslanik stavio metu na čelo srpskom predsedniku jer vodi nezavisnu i slobodarsku politiku Srbije!

Tanjug/Jadranka Ilić

Vesti

"ZAJEDNO SA BRAĆOM HRVATIMA OSVETIĆEMO SE VUČIĆU!" Skandalozno! Ukrajinski poslanik stavio metu na čelo srpskom predsedniku jer vodi nezavisnu i slobodarsku politiku Srbije!

Podeli vest

"Ukrajina će se zajedno sa Hrvatskom osvetiti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog njegovih izjava o specijalnoj operaciji", saopštio je poslanik Vrhovne rade Ukrajine Aleksej Gončarenko na Telegramu


Gončarenko je nagovestio da Kijev zajedno sa Hrvatskom planira da spreči mogući ulazak Srbije u Evropsku uniju.

"Srbiju, zajedno sa njenim predsednikom, sigurno nećemo zaboraviti. A onda će biti zanimljivo da gledamo Srbiju od šest miliona stanovnika i njenu želju da uđe u EU. Mislim da ćemo sa braćom Hrvatima to posmatrati i pamtiti, pamtiti, pamtiti. Proces prevaspitavanja je težak i biće neprijatan za Srbe, ali mi to možemo", napisao je ukrajinski poslanik.

Jasno je da je ukrajinski poslanik nacrtao metu na Vučićevoj glavi, jer predsednik Srbije vodi nezavisnu i slobodarsku politiku Srbije!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
savakiwi

pre 1 godinu

Ti prvo treba da preživiš Rusko prevaspitavanje.

Jovanka

pre 1 godinu

Uzasno je ovako pretiti čoveku koji ne zeli da se mesa i vodi politiku svoje drzave!

Rade R

pre 1 godinu

Ništa u ovoj njegovoj izjavi nije iznenađujuće! Ko će da bude na strani fašista nego fašisti, uz naciste nacisti! A oni, i Hrvati ustaše i Ukrajinci nacisti su naravno na istoj strani, na strani zla! Uvek bili, vidi se kroz istoriju, a vidi se i danas, zlo, zlo, zlo!

Dejana

pre 1 godinu

Vucic je neko ko vodi nezavisnu, srpsku politiku

oleg

pre 1 godinu

eeeeeeeee jade jadne koboze vi usli u eu pa se svetite drugima nevaspitane s...e

Marija

pre 1 godinu

Vucic je neko ko se ne mesa u ratove i sukobe

Marta

pre 1 godinu

Vucic se bori za nezavisnost i samostalnost Srbije. Srbija se vise ne saginje ni pred kim

miro

pre 1 godinu

Ukronacista može biti zajedno samo sa fašistima sa zapada i ustašama. pošto je sitan za fašiste sa zapada on je odabrao ustaše.Tandem bez konkurencije.

Dejana

pre 1 godinu

Srbija je ekonomski i finansijski jaca i snaznija. Mi tezimo saradnji sa svima

Marija

pre 1 godinu

Strasno sto je to sto rade iz Ukrajine, sta izjavljuju. Puni mrznje i zlobe

Milam

pre 1 godinu

Uskoro ce vas vasa braca RUSI prevaspitati,molite se bogu da bude sto pre

Marcco

pre 1 godinu

Gorčareko misli ono što mu serviraju, a to me brine mnogo više nego Ukrajinski prijatelji iz prošlog svetskog rata. A serviraju mu neo-liberali SAD-a...

Bane

pre 1 godinu

To ima da bude na Sveto Nikad. A sa braćom Hrvatima guslajte. Od istog testa ste umešeni. Braća po oružju. Uživajte u Četvrtom Rajhu i nek vam je srećno.

Zoran

pre 1 godinu

У јбт, ево тресу мам се гаће, нећемо моћи ноћас да спавамо.

Vla

pre 1 godinu

Koja ukraina, nje vise nece biti, mozda ce biti poslanik U poljskom parlamentu, polhaci uzimaju trecinu, rusi polovinu i madjari sa rumunima dele ostatak

AS

pre 1 godinu

MNOGO SI SE USKURČIO A POSTOJI VELIKA ŠANSA DA UKRAJINA NESTANE.

krle

pre 1 godinu

Vi. Kako to misliš, vi? Pa vas već sad nema na mapi sveta a tek vas neće biti banderovci. Slava bogu u slovenskoj Ukraini. Pravoj iskrenoj i spasenoj bratskoj ukraini i slovenskom narodu.

Hansić

pre 1 godinu

Brinite ukrainci šta će te da jedete i pijete,a i gde će da živite,ostavite Srbiju na miru jer vas ne diramo!!!

nada

pre 1 godinu

Ovaj moze samo da ga duva zajedno sa bracom - hahaha !

Pera

pre 1 godinu

Fašizam je jevrejska tvorevina rotšildovi sa glavnim bankarima izazvali su globalnu ekonomsku krizu 1929e da bi hitlera jevreina doveli na vlast a najveći novac za njegovu kampanju dali su jevrei rotšild dakle fašizam je jevrejska tvorevina zajedno sa engleskim plemstvo elizabetom kraljem edvardom...! Tvorac hrvatskog fašizma je jevrein josip Frank a smilja avramov je otkrila da je pavelić britanski špijun od 1926e ( ustaše formirane 1929e)prirodni savez bandera i hrvata zelenski komandant fašista jevrein!

pera

pre 1 godinu

Vlika bolest zavladala evropom i svetom .Gde je taj banderas bio kada su nam ubijali decu kao sto su i oni ubijali rusku , e okrenulo se da sada i njihova deca trpe njihivu zaslugu .

nadja

pre 1 godinu

strasno, niko njima nije kriv sto ne znaju da vode politiku....cccc

veljko

pre 1 godinu

stvrano katatrsofa....sve sve ali ovo je bas katatsrofa....

misko

pre 1 godinu

za svoje nesposobnosti neka krive sebe a ne Srbiju!!!!

micko

pre 1 godinu

mogu samo da nam pljunu pod prozor i nista vise....

misko

pre 1 godinu

mogu samo da nas mrze i zavide nam...i aplsolutno vise NISTA!!!!

Nikita Petrovic

pre 1 godinu

tipični očajnićki potezi ukr. ukazuju na nacionalnu kardinalnu depresiju sledi šizofrenija a već hodaju bosi, to je simptom sindroma koji se ne mogu lečiti ni kokainom

laki

pre 1 godinu

Ako mislite da cete moci da nas prevaspitate on antifasiste u fašiste, grdno se varate. Varate se ako mislite da gorimo od zelje da se prikljucimo ustasama i nacistima - varate se. A vasi nacisticki zlocini iz nad Rusima 41 - 45. i zlocini od2014. - 2022. su dosli na naplatu.

Njanja

pre 1 godinu

Momenat za svaku osudu tačnije čovek treba da se zapita odakle tolika količina mržnje prema Srbima.

Dejan

pre 1 godinu

Naš predsednik, Aleksandar Vučić je čovek koji jedini prosrpski orijentisan i koji se svim silama trudi i biri za Srbiju i svoj narod. To pokazuje svakodnevno kako time što ulaže, gradi i osnažuje Srbiju, tako i borbom za Srbiju i srpska prava na međunarodnom planu.

Nada

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic je pravi drzavnik i veliki patriota. Njemu su interesi Srbije i njenog naroda na prvom mestu. Sedi na jednoj stolici, srpskoj. Niko ne moze da kaze da sedi na dve stolice, da radi za istok ili zapad, za bilo koga drugog.

Dragan

pre 1 godinu

Vucic sve sto radi,radi za građane Srbije. Njegovo politicko zalaganje je isključivo za interes Srbije. Sa Rusijom i Zapadom održava diplomatske odnose koji su utemeljeni na obostranom postovanju.

Miloš

pre 1 godinu

Vučićeva odgovorna politika jedan je od razloga zašto mu narod veruje. Svakodnevna borba za građane Srbije dokazuje da mu je osnovni cilj razvoj zemlje.

Dušan

pre 1 godinu

Vučić je čovek od reči, čovek koji svoj stav koji donese u interesu naroda nikada ne menja bez obzira na ogromne pritiske i uvek vodi srpsku politiku očuvanja mira i stabilnosti, očuvanja nacionalnih i državnih interesa.

Miloš

pre 1 godinu

Predsednik Aleksandar Vučić postavio je pred sebe velike ciljeve za razvoj i prosperitet Srbije i bolji život svih njenih građana u budućnosti.

Minja

pre 1 godinu

Sram ih bilo. Dok mi gledamo stradanje njihovog naroda sa sazaljenjem, saljemo pomoc i molimo se za mir, oni nasem narodu zele zlo.Nas put ka EU nece moci niko da zaustavi.

Mimi

pre 1 godinu

Prosto je neverovatno šta je čovek u stanju da izgovori. Ima i previše svojih problemima da bi se bavio drugima. Da li će Srbija ući u EU ili ne? O tome neće odlučivati ni Ukrajina ni Hrvatska.

Penzioner

pre 1 godinu

Djubre ukrajinsko skupa sa "bracom" iz Hrvatske moze samo da POPUSI nasem predsedniku !!! Djubre ukrajinsko...treba svi da ratuju za njega i Ukrajinu,a oni da pune svoje dzepove ???!!!

voja

pre 1 godinu

pa braca hrvati vam nisu dali novac i hranu da vam deca prezive dok je taj isti srpski predsedik dao 1 milion eura u hrani i odeci

Verica

pre 1 godinu

Zar su Ukrajinci,zaboravili hrvatske ustase i nemacke naciste-fasiste koji su razorili i unistili Ukrajinu u Drugom svetskom ratu, nasta opominje spomenik u Kijevu i mladi koji tamo idu prilikom vencanja.

Bane

pre 1 godinu

Fašistička eu i nacistička ukrajina neće ni postojati pa me ta tema ne zanima.

Bojan

pre 1 godinu

Можеш се са том својом "браћом" забити где сунце не сија, тј. у ЕУ. Србе не занимају ни ЕУ, ни твоја наци-браћа, посланиче ускоро ничега.

Milojko

pre 1 godinu

A ovom nesrećnom Ukrajincu će Putin da objasni kako stoje stvari na terenu, pa neće biti više ovako bezobrazan.

Vrana

pre 1 godinu

Danke Kroatien, Danke Deutschland... nema nista od EU, hvala Bogu!

Gabriel

pre 1 godinu

Možete i vi i vaša ustaška braća da nas poljubite...ako budete postojali posle ove specijalne operacije! Sve što je dotični izjavio je čist FAŠIZAM, joś jedan dokaz da su "braća po mržnji!"

Milos1989

pre 1 godinu

Dokle više pretnje ovom čoveku, on to stvarno nije zaslužio. On samo želi da bude neutralan i sačuva mir i stabilnost svoje zemlje.

cica Mrsoje

pre 1 godinu

NIsta pametnije se nije moglo ocekivati od sledbenika fasizma i onih koji se pocinili takve neljudske zlocine nad drugim narodima za vreme WWII i u danasnje vreme pod okriljem "demokratske Evrope".

Maja

pre 1 godinu

Izjava je jako degutantna. Srbija i predsednik Vucic nikada nisu podrzavali rat i invaziju na Ukrajnom cak sta vise predsednik je osudio i sam istakao da je jako vazno da rat se zavrsi sto pre. Srbija je zemlja koja je na svojoj kozi osetila agresiju i koja se saoseca sa Ukrajnom. To sto Srbija nije uvela sankcije Rusiji ne znaci da propagira rat ali Rusija je jedina zemlja koja je Srbiji dala veto u proslisti i koja je i danas u nju. Predsednik Vucic je vise puta naglasio da bi sankcije Srbiji vise stete donele i da on ne moze svojoj zemlji stetiti i donositi odluke koje bi joj nastetile.

Aco

pre 1 godinu

Svaka ptica svom jatu pa tako i banderovci sa pavelicem.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17