• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

26.08.2024

13:16

Novi snimak Putina pokrenuo lavinu komentara! Misteriozni detalji bodu oči, "tajna vrata", "zamagljeni papiri"...

printscreen Twitter

Vesti

Novi snimak Putina pokrenuo lavinu komentara! Misteriozni detalji bodu oči, "tajna vrata", "zamagljeni papiri"...

Podeli vest

Kremlj je nedavno objavio snimak na kojem se vidi ruski predsednik Vladimir Putin tokom sastanka sa načelnikom Generalštaba Valerijem Gerasimovim i njegovim zamenikom, a glavna tema bila je situacija u Kursku.

Međutim, nezavisni ruski mediji primetili su kako je Kremlj zapravo objavio snimak bez zvuka, sa zamagljenim papirima na stolu. Posebnu pažnju privuklo je ono što liči na vrata u zidu iza Putina.

Na stolu za kojim sede Vladimir Putin, Valerij Gerasimov i Sergej Rudskoj nalaze se zamagljeni papiri. Video traje oko minut. Prema zvaničnom saopštenju Kremlja, Gerasimov je izvestio Putina o situaciji u oblasti Kurska, gde ukrajinska ofanziva traje tri nedelje.

BBC na ruskom navodi da je sastanak održan na jednom od komandnih mesta ruskog Ministarstva odbrane.

"Teško je razumeti kako je tekla diskusija o izveštaju vojnih komandanata jer je pres služba Kremlja objavila snimak bez zvuka", primećuje BBC.

Misteriozna vrata

Još jedan čudan detalj sa ovog sastanka, koji nije uspeo da promakne korisnicima društvenih mreža, jesu vrata u zidu iza Putina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Nova era Lige šampiona! Kompjuter odlučuje ko sa kim igra!
Fudbal

Nova era Lige šampiona! Kompjuter odlučuje ko sa kim igra!

Redizajnirana Liga šampiona je pred vratima, a očekivanja su velika. Novi format obećava više dinamike nego u prethodnih dvadeset godina, koliko je trajao stari sistem. Promene su obimne i obuhvataju gotovo svaki aspekt takmičenja, uključujući i žreb.

26.08.2024

14:48

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija